Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Frank Nielsen jagter atter DM-point

DM Rally 
26/06/12 

Køreren fra Odder er atter klar til kampen om DM i rally
I den sidste weekend af juni genoptager Frank Nielsen og Børge Jensen deres angreb på det danske mesterskab i rally for tohjulstrukne biler. Det sker omkring Sorø, hvor tredje afdeling af Mekonomen Rally Championship køres, og det bliver første gang i godt en måned, at makkerparret har kørt race med deres røde og hvide Citroën C2 R2 Max.
 

”Vi havde jo et uheld ved rallysprintet i pinsen i Horsens,” forklarer Frank Nielsen.

”Bilen havde bukket bagbroen godt og grundigt, og vi rykkede også et hjul af, så det krævede en ny bagbro, en ny spindel, en ny fælg samt en række andre dele. Der mangler også lige nogle andre småting, inden vi kan tage en testtur i bilen, men den bliver naturligvis klar til løbet.”


Ved sidste DM-løb pressede Frank Nielsen bilen. Det vil han også gøre ved det kommende løb, men her vil han blive på vejen

Det kommende DM-rally finder sted med base i Sorø. Bag arrangementet står Slagelse Auto Sport, som også var arrangør af DM-løb i 2010 og 2011.

”Det plejer at være nogle rimeligt gode prøver, Slagelse Auto Sport disker op med. Hastighedsprøven på kasernen ved Slagelse kender vi fra tidligere, så det skal nok blive godt,” slår Frank Nielsen fast.

Sidste år blev Frank Nielsen og Børge Jensen nummer to i kampen om Danmarksmesterskabet for tohjulstrukne biler. I år ligger de på en foreløbig tredjeplads, og de mærker også forøget konkurrence.

”Vi har fået en ny mand i klassen, som vil køre stærkt,” forklarer Frank Nielsen. ”Simon Larsen kører i en bil magen til min, og han vil give gas, men jeg håber, at der er nogle snoede hastighedsprøver i løbet, så jeg kan følge med. De lige stræk er jeg ikke gode venner med. Det må godt lige dreje en smule.”

”Sidste gang pressede jeg bilen så meget, at jeg var af vejen to gange. Denne her gang vil jeg stadig presse bilen, men vi skal blive på vejen!”


Læs mere om:
  • Børge Jensen
  • Frank Nielsen
  • Sorø
  • 30/06/12 - Sorø - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: