Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

"Den der ler sidst ler bedst"

Porsche
Super
Cup 

25/06/12 

Efter en 7. bedste tid i den frie træning til Porsche Supercup mesterskabet i forbindelse med Formel 1 løbet i Valencia, gik det i tidtagningen ikke bedre for Nicki Thiim, hele 5/10 sek. langsommere end hans teamkollega Kewin Estre, så det rakte kun til en plads nr. 11 i startopstillingen.
 

Løbet igennem gik det step by step fremad for Nicki Thiim og midt i løbet kom han op på en 5. plads, men på grund af en mindre kollision, som ændrede på sporingen af bagakslen, rakte det "kun" til en afsluttende 7. plads.

Da starten på løbet var præget af en del tyvstarter, blev løbets slutresultat efterfølgende korrigeret, således endte resultatet for løbet med at Nicki Thiim sluttede på en flot 4. plads.


Nicki Thiim lligger på førstepladsen i Rookiemesterskabet.
(Foto: Porsche Media)

Den kommende weekend går det videre for Nicki på Norisring, hvor Porsche Carrera Cup løbet bliver kørt i forbindelse med den 5. DTM afdeling.

Kurt Thiim


Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Valencia (gadeløb)
  •