Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Int. Touringcar

Så blev sæsonen endelig skudt igang

Int. Touringcar 
25/06/12 

2012 sæsonen i Thailand, startede meget sent i år, da man på grund af alle oversvømmelserne fra 2011 var blevet nød til at køre de resterende af sæsonens løb i januar, februar og marts 2012.
I sidste uge gik så starten på første løb i sæson 2012, for Thailand Touring Car Championship i 1500 klassen og 2000 klassen
 

Den danske kører Thomas Raldorf stiller i år op i 1500 klassen og er rykket ned fra 2000 klassen, klassen hvor han blev nummer 3 sidste år. Dette er efter aftale med Yokohama Thailand, som gerne vil være repræsenteret i begge klasser.

Efter en del problemer med den nye bil, som ellers bliver brugt til 6 timers løbene, måtte Thomas stå over under tidtagningen, og starte fra en 18. plads i det første løb.

Thomas havde en kanon start og var på første omgang allerede kommet frem i feltet til en 9. plads, og kørte sig stille og roligt frem til en 6. plads, men da der var for langt frem til en 5. plads og for få omgange tilbage, så sluttede det første løb på en 6. plads.

Tiden som bliver sat i første løb giver start placeringen til andet løb, og på trods af alle overhalingerne, blev det kun til den 8. bedste tid i første løb, så andet løb skulle startes fra 8. pladsen.

Igen havde Thomas en kanon start og kom frem til en 6. plads inden første sving, og efter et par omgange var han oppe på 5. pladsen, og hentede ind på de første 4 biler, der lå lige efter hinanden som en perlekæde.
Thomas afventede en fejl her og der, og arbejdede sig frem til en 3. plads og i sidste sving slap han forbi endnu en kører og lå på 2. pladsen og kunne passere målstregen næsten side om side med Hathai Chaiwan som vandt løbet.

Med en 6. plads og 2. plads fra første weekend, er Thomas indplaceret på 4. pladsen i mesterskabet, kun 9 point efter nummer 1, og med sæsonens resterende 6 løb kan alt ske.

Thomas Raldorf var for nyligt en tur i Danmark for at køre med i Biler og Racing på Carlsberg, her fik han lavet en aftale med Anders Majgaard fra Jet Black Racing, som lyder at de skal køre sammen i de Thailandske langdistance løb resten af året i en af Thomas's biler, og det første løb bliver den 3-4. august i Thailand.

Thomas Raldorf


Læs mere om:
  • Thomas Raldorf
  •