Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Nu skal DK MOTORSPORT have en sejr i DEC

Danish Endurance
Championship 

23/06/12 

DEC - Danish Endurance ChampionshipTeamet går efter sin første sejr i Danish Endurance Championship
DK MOTORSPORT har en lang og succesfuld tradition i Danish Endurance Championship. Det blev til en titel i 2009, som blev gentaget året efter, og sidste år scorede DK MOTORSPORT dobbelt. Hele to titler blev det nemlig til i løbene, der går over fire eller seks timer
 

Den stil forpligter, og den vil man leve op til, når næste afdeling af Danish Endurance Championship køres på Padborg Park den 30. juni.

”Nu har vi haft vores småuheld, så nu skal sejren i hus. De andre medlemmer af DK MOTORSPORT har gjort deres for, at alt er i orden og at vi ikke mister tid, hvis vi skal i pit,” siger Jan Seerup. Sammen med Thomas Wulff er han en af DK MOTORSPORT’s forsvarende mestre, og duoen starter på Padborg Park sammen med fynske Martin Vedel Mortensen.

”Martin er en hurtig kører, som har vist et godt potentiale til at være med i toppen,” fortsætter Jan Seerup. ”Vi glæder os til, at Martin kommer tilbage i bilen. Sygdom forhindrede ham i at være med sidste gang, men han er en hurtig kører. Lige nu ligger vi på andenpladsen, men det er da helt klart vores mål, at vi kan holde sommerferie på førstepladsen.”

Som hidtil i år stiller DK MOTORSPORT til start med to biler i Danish Endurance Championship. Teamets gule racervogn køres atter af Peter Obel, Henrik Stjerne og Lars Højris.

”Jeg er ikke bare klar til revanche. Jeg er lynende klar,” slår Peter Obel fast. Han er en af de nye kørere i DK MOTORSPORT, men bidrager med sin erfaring fra Danish Endurance Championship.

”Heldet skal være på vores side, for jeg synes, at vi viser, at vi godt kan være med, når eller tingene spiller,” siger Peter Obel. ”Jeg – og hele DK MOTORSPORT – håber på tørvejr. Vi har ikke så meget testerfaring med bilen i regnvejr, selv om vi selvfølgelig kørte en del regnvejr sidste gang. Men nu må kvoten for regnvejrsløb være opbrugt!”

”Siden sidste løb har vi testet, så vi har kunnet få fjernet nogle af børnesygdommene på bilen,” siger Henrik Stjerne, der er en af de nye kørere i DK MOTORSPORT’s gule – og dermed opmærksomhedsskabende – Renault Clio.

DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 30/06/12 - Padborg Park - Danish Endurance Championship - DM
  •