Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Katastrofeweekend for DC Racing

Rallycross - DM 
22/06/12 

Den 17. juni åbnede Nisseringen ved Næstved, dørene op for tredje afdeling af DM i Rallycross
Dennis D. Christensen og resten af Team DC Racing havde gode muligheder for at sætte sig solidt på andenpladsen i DM, hvis man formodede at skabe et godt resultat i løbet.
 

Siden løbet på Ørnedalsbanen i pinsen, havde teamet haft travlt da bilen trængte til en kærlig hånd: Bl.a. blev undervognen sendt til Birkholt for at blive renoveret, JN Fiber sørgede for nye karosseridele, bagbroen blev skiftet ud med en ny og krængningsstabilisatoren blev bygget om. Tillige nåede man at sætte Clioen på cornervægt for at optimere vægtforholdene.

Det var derfor et spændt team der lørdag formiddag skød mod Nisseringen, 10 km fra Næstved på Sydsjælland, anført af Niels Helledie. Efter en køretur på små 6 timer, blev teltet sat op og Clioen gennemgik den tekniske kontrol. Eftermiddagen gik med at gå rundt i ryttergården og se på de mange andre racere. Bl.a. trak Kim Dall’s telt stor opmærksomhed, da Kim langt om længe havde fået bygget sin Renault Clio S1600 færdig. Senere på aftenen stod den på varm aftensmad som ”vores” piger havde sørget for endnu engang.


NH Løft førte os til Nisseringen denne weekend.
(Foto: Kim Lauritsen)

Søndag morgen startede med førermøde, og efterfølgende fri træning for rallycross og crosskart. Desværre blev det også enden på løbet for Dennis og kompagni. Da Dennis åbnede op for raceren efter starttilladelsen valgte motoren at sige stop, og derfor måtte teamet vinke farvel til vigtige DM point.

Efter at Clioen blev eskorteret tilbage til ryttergården, afmonteredes tændrørene og der var ingen tvivl – totalt havareret motor.


Tændrøret fra den himlede cylinder 2 – ikke noget kønt syn.
(Foto: Kim Lauritsen)

Der arbejdes i øjeblikket hårdt på at få bygget en ny motor. Desværre ser det ud til at DC Racing melder afbud til de 2 resterende NEZ Cup-løb i Letland og Litauen, men vi satser på at stå klar med nyt maskineri i uge 30 når det ringer ind til Motorsportsfestival og fjerde DM-afdeling i Sæby.


Omfattende motorhavari sendte DC Racing væk fra 2. pladsen i DM.
(Foto: Daniel ”Dunse” Nielsen)

Rasmus Nielsen vandt finalen i Super 2000 for tredje gang i træk og ligger sig stensikkert i spidsen med 60 point. Allan Jørgensen kæmpede sig til en flot 2. plads og rykkede derved op på DM to’eren. Tredjepladen satte Bøje Pedersen sig på, og vi ønsker jer alle tre stort tillykke.


Allan Jørgensen har for alvor fundet melodien i sin Opel Corsa, og indtager i øjeblikket både førstepladsen i NEZ Cuppen og andenpladsen i DM Super 2000.
(Foto: Kim Lauritsen)

I kan se mere info på vores hjemmeside www.DCRACING.dk eller på vores Facebook side. Klik ind på ”Team DC Racing” og tryk på syntes godt om. Her vil I kunne følge med i opbygningen af den nye maskine.

Team DC Racing takker NH Løft, Sparekassen Vendsyssel, TommyTelt, Lendum Ny Auto, BACKHAUSEN autolakering, JN Fiber, ”Tømreren” v/Carsten Andersen, Tangmose Multiservice, FIDUZ-design, Henrik Svenningsen – Entreprenør, Egotag – Skilte & Reklame, HIGH Gear, NS Systems, Top-Clean.nu, Bangsbo Equipment, Vendelbo Spedition og Sindal Autoophug for engagementet og støtten i forbindelse med deltagelsen i tredje DM-afdeling på Nisseringen.

Kim Lauritsen, DCR


Læs mere om:
  • Dennis D. Christensen
  • Nisseringen
  • 17/06/12 - Nisseringen - Rallycross - DM
  •