Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Ulrik Linnemann på hjemmevisit i DK

Rallycross - DM 
19/06/12 

Ulrik Linnemann havde i den forgangne weekend pause fra Europamesterskabet i Rallycross. Dette gav anledning til at tage på visit i tredje afdeling af det danske mesterskab. Denne afdeling blev afholdt på Nisseringen, af Næstved motorklub i søndags.
 

Den unge nordjyde fra Skivum var dagen igennem hurtigste mand på tværs af alle klasser. Han vandt de to første indledende heats – og var dermed kvalificeret til en poleposition i SUPER1600 A-finalen. I A-finalen satte han de danske DM-kørere på plads ved at vinde med hele 11 sek. ned til nummer 2 - Klubkammeraten Michael Rolighed. Tredjepladsen blev besat af Jacob Schnoor.

Hvis man er interesseret i at se sammendrag fra weekendens afdeling af DM rallycross, sender TV2 sport en reportage fra nisseringen på fredag kl. 20.00


(Foto: Johnny Loix)

Ulrik og hans team er i fuld gang med at gøre sig klar til de næste vigtige EM løb. Og testede i forbindelse med DM3 et nyt setup på Peugeot raceren.
- Op til denne weekend havde vi blandt andet monteret et nyt differentiale i Peugeoten, kommer det fra Ulrik. Vi må konkludere at det har medført en betydelig forbedring på raceren. Vi har endelig kunnet skaffe midler til at få forbedringen gennemført. Og det har tilsyneladende givet bilen mere greb i banen, og dermed bedre ”handling” på det meget skiftende underlag vi kører på i Rallycross (grus/asfalt).

Norge og Sverige står næst for, i team Linnemanns program. Vi ser meget positivt på de kommende 2 weekenders race i Skandinavien. Og det er med oprejst selvtillid og motivation, at vi drager af sted på onsdag d. 20/6 2012. Vi er meget sultne efter at få samlet nogle vigtige EM point, så vi fortsat kan gøre os gældende i toppen af Europas fornemmeste rallycross mesterskab, kommer det fra Ulrik.

Lige nu besidder Ulrik og teamet en flot andenplads i FIA Europamesterskabet.

Linnemann-Motorsport
Lars Bisgaard


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  • Nisseringen
  • 17/06/12 - Nisseringen - Rallycross - DM
  •