Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - warm up

Le Mans 
16/06/12 

Le MansDet var helt anderledes forhold der mødte teams og kørere da dagens warm up forud for løbet der starter senere i dag.
Det var nemlig vådt - meget vådt. Det resulterede da også i en hel del afkørsler og en af afkørslerne forårsagede rødt flag i 10 min.
 

Det var vådt, meget vådt, da Le Mans feltet skulle køre warm up. De mange teams havde i timerne op til warm uppen haft travlt med at ændre bilernes setup til det våde føre. Det var især i nedbremsnings zonerne at kørerne havde problemer. Det røde flag kom ud efter at #25 Oreca Nissan havnede i sandfanget og ikke kunne komme væk igen ved egen hjælp.

Efter ca. 10 minutters pause blev warm uppen genoptaget og trods stadigt mange afkørsler så forløb resten af sessionen uden afbrydelser. Til gengæld kom stort set alle kørere på banen for at få føling med den våde asfalt, for vejrudsigten er ikke lovende de næste mange timer. Den står på regn i større eller mindre mængder.

Set med danske briller, så sluttede Tom Kristensens Audi med næsthurtigste tid af alle i warm uppen. Jan Magnussens bil #73 som nummer 5 i klassen eller 35 generelt. Den rent danske bil #99 Aston Martin med Allan Simonsen, Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen sluttede som nummer to GTE Am klassen og som nummer 29 generelt.

Det sidste danske islæt - David Heinemeier-Hansson som kører i bil #35 Morgan Nissan - sluttede også på andenpladsen. Her er det LMP2 klassen der er tale om. Tiden svarer til en placering som nummer 12 generelt.

Dons

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 17/06/12 - Le Mans - Le Mans
  •