Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Race of Champions

Sebastian Vettel med i Race Of Champions

Race of
Champions 

18/06/12 

Race of ChampionsSebastian Vettel har igen sagt ja til at deltage i Race Of Champions der denne gang bliver afholdt i Bangkok i Thailand.
Det er dermed sjette gang at tyskeren deltager i eventet og igen for at forsvare Team Germanys farver.
 

Dette års udgave af Race Of Champions er et jubilæum. Det er 25 gang at eventet afholdes. Der er nu også sat en dato på hvornår. Danske fans kan eventuelt forlænge juleferien, hvis den ellers går til Thailand idet eventet afholdes i dagene d. 15 - 16 december.

Sebastian Vettel er den første kører til at sige ja til at deltage, men inden længe kommer der flere bekræftigelser ifølge arrangørerne. Vettel har flere gange vundet nationskonkurrencen sammen med Michael Schumacher og udover at han håber at det sker igen, så vil han også satse på at vinde den individuelle titel hvilket endnu ikke er lykkedes for ham.

Dons

Læs mere om:
  • Sebastian Vettel
  • 16/12/12 - Rajamangala Stadium - Race of Champions
  •