Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Citroën DS3 Cup vokser og vokser

Citroen DS3 Cup 
15/06/12 

Publikum var mødt massivt frem på en regnvåd og kold søndag på Padborg Park, da DTC – Historisk Weekend blev afviklet. Det andet løb i Citroën DS3 Cup blev skudt i gang, søndag d. 10. juni. Den unge kører, Rasmus Klarskov, blev vinder af første heat og Torben Jørgensen blev vinder af andet heat.
 

I dansk banesport er der stor fokus på DTC (Danish Thundersport Championship) og de kraftfulde Camaro, men også en stadig større interesse for Citroën DS3 Cup, som vokser fra løb til løb og nu er den største klasse i Danmark. På Padborg var der 10 biler til start, og allerede næste weekend, d. 15. og 16. juni på Sturup i Sverige stiller Citroën DS3 Cup op med 11 biler - og der er flere biler på vej.

Vinder af tre ud af fire afdelinger i Citroën DS3 CUP
Vinderen af Citroën DS3 Cup første to afdelinger på Ring Knutstorp i Sverige den 18.- 19. maj, Rasmus Klarskov, blev også en flot vinder af 1. heat på Padborg Park, skarpt forfulgt af Torben Jørgensen, der vandt et flot 2. heat.


Regnen væltede ned, da Citroën DS3 Cup’ens andet løb blev kørt på Padborg Park, søndag d. 10. juni 2012.

Citroën Danmark A/S

Klik herunder for at se resultaterne fra weekenden på Padborg Park
Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 10/06/12 - Padborg Park - Citroen DS3 Cup
  • DTC - Historisk weekend - 1. løb
  • DTC - Historisk weekend - 2. løb
  • DTC - Historisk weekend - kvalifikation
  • DTC - Historisk weekend - træning
  •