Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

Le Mans vinderne invaderer København

CHGP 
18/06/12 

CHGPI forbindelse med afvikling af Copenhagen Historic Grand Prix 4. og 5. august, invaderes København af Le Mans vindere.
Med 19 Le Mans sejre i bagagen har Copenhagen Historic Grand Prix et af de stærkeste felter nogensinde. Tom Kristensen, Emanuele Pirro, Jackie Oliver, Richard Attwood, Stanley Dickens, John Nielsen, Casper Elgaard og Kristian Poulsen har alle stået øverst på skamlen efter 24 timer på Le Mans
 

Nu samles vinderne i Fælledparken 4. og 5. august under Copenhagen Historic Grand Prix i løbet Royal ProAm. Royal ProAm køres i historiske racerbiler, hvor ejeren deler bilen med nuværende og tidligere professionelle verdensstjerner.


Emanuele Pirro, Jan Lammers og Tom Kristensen.
(Foto: Charlotte Enkebølle Nielsen)

Smilet er bredt og glæden er stor under forberedelserne til Royal ProAm. Kørerne tager sig tid til en autograf og en snak om de gode gamle dage, men når hjelmen er spændt og startflaget går op, så er det alvor og racerbilerne køres, som de er skabt til.
Der køres som var det sidste omgang på Le Mans, helt ud til grænsen, men ikke over, hele tiden i fin balance og ofte med dækrøg og powerslide. Halvvejs i løbet stoppes alle biler til førerskifte på startstregen, den professionelle og amatøren bytter, inden det igen går løs på den 2 kilometer lange bybane i hjertet af København.

Copenhagen Historic Grand Prix er ikke et 24 timers race som Le Mans, men i weekenden 4. og 5. august er der to dage med fuld aktion.

Mød de mange Le Mans helte til Copenhagen Historic Grand Prix 4. og 5. august. Vi garanterer en underholdende weekend.

Der afvikles heats i alle 10 klasser såvel lørdag som søndag.

(Video: Jacob Voldby - Clmedia.dk)

CHGP


Læs mere om Copenhagen Historic Grand Prix på www.chgp.dk
Læs mere om:
  • Fælledparken
  • 07/08/11 - Fælledparken - CHGP
  • 05/08/12 - Fælledparken - CHGP
  •