Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Linnemann og dansk rallycross til Nisseringen

Rallycross - DM 
15/06/12 

Hvis du endnu ikke har oplevet dansk rallycross, så kommer den oplagte mulighed i den kommende weekend. Søndag d. 17. juli kommer hele rallycross-feltet til Nisseringen ved Næstved for at afvikle årets 3. afdeling af det danske mesterskab. Da Ulrik Linnemann ikke er optaget af EM afdelinger i denne weekend, kan du også opleve ham og hans hurtige Peugeot 207 SUPER1600.
 

Der afvikles løb i 4 forskellige klasser, og da alle klasserne fortsat er helt åbne, skal der nok blive kamp om placeringerne.


(Foto: Michal Kondrowski)

Specielt 2 liters klassen virker meget spændende i år, og efter Rasmus Nielsen har været helt suveræn gennem de seneste år, er der for alvor kommet udfordrere i klassen. Også Jakob Teil Hansen har meldt sin ankomst i sin hurtige Ford Fiesta Mk7 RWD, og efter hans flotte 4. plads ved EM afdelingen i Østrig for nogle uger siden, har han for alvor fundet farten i den hurtige Fiesta.

Super1600 klassen har naturligvis allerede en storfavorit i Ulrik Linnemann, men der skal nok blive kamp om de efterfølgende pladser. Da Ulrik ikke har mulighed for at deltage i alle DM afdelinger, er der vigtige point at kæmpe om for de andre, og klassen virker meget åben i år. Det skal også blive spændende at se Kim Dall i hans helt nye Renault Clio Super1600, som han skal ud og køre i for første gang. Den tidligere rally-kører, Martin Pedersen fra Kalundborg, har også meldt sin ankomst med sin Suzuki Swift Super1600.

Så kom og få en oplevelse på søndag på Nisseringen lidt uden for Næstved. De første heat starter søndag klokken 10.45.

Thomas Jacobsen
Rallycross.dk


Læs mere om:
  • Nisseringen
  • 17/06/12 - Nisseringen - Rallycross - DM
  •