Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Niklas i det våde element

Yokohama
1600 Challenge 

14/06/12 
Yokohama

Niklas Dall Knudsen havde en god weekend på Padborg Park, hvor han deltog med en VW Lupo i 1600 Challenge-klassen. Den unge sønderjyde, der i denne sæson satser benhårdt på gode placeringer i Formel Ford-mesterskabet, kører sideløbende udvalgte løb i 1600 Challenge med en VW Lupo.
 

Efter topresultater på både FDM Jyllandsringen og Ring Djursland kom turen i weekenden til Padborg Park, hvor vejrguderne havde besluttet sig for at sende kaskader af vand ned over flyvepladsen i grænselandet.


Niklas Dall Knudsen kører både Formel Ford og 1600 Challenge i år
(Foto: Gripping Media)

Regnen var ikke nok til at forstyrre Niklas, der var femtehurtigst i tidtagningen. Han kørte sin sorte racer rundt på banen i en konkurrencedygtig tid og kunne dermed starte første heat fra toppen af feltet.

Glæden varede dog ikke evigt. Den 18-årige kører blev i første sving til fyldet i en sandwich mellem to andre kørere. Det slog styretøjet skævt, og Niklas kunne derfor ikke køre bilen hurtigt nok til at kæmpe med om topplaceringerne. Det blev dog til en 11. plads, efter at han havde kørt sig frem igennem feltet.


Det våde element generede ikke Niklas
(Foto: Gripping Media)

11. pladsen var også startplaceringen til andet heat, og selvom regnen stadigvæk stod ned i solide stråler, kæmpede Niklas sig frem til sjettepladsen på løbets fjorten omgange.

"Det har været en lidt anderledes weekend", siger Niklas Dall Knudsen, som trods lidt ridser i lakken er faldet godt til i 1600 Challenge.

"Jeg er ved at have godt styr på bilen, og havde det ikke været for problemerne i første heat, havde jeg været med helt fremme - det er jeg ikke i tvivl om."


Niklas er med i toppen af klassen
(Foto: Gripping Media)

Niklas er allerede i aktion igen i den kommende weekend, hvor Formel Ford-feltet kører på svenske Falkenberg. Her håber han på et godt resultat at gå til sommerferie med.

"Falkenberg er ens for os alle, ingen af os har vist haft mulighed for at træne på banen", siger Niklas. "Jeg glæder mig til at prøve kræfter med banen og se om ikke der kan komme en pokal eller to med hjem."

Niklas Dall Knudsen
www.niklasdallknudsen.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Niklas Dall Knudsen
  • Padborg Park
  • 10/06/12 - Padborg Park - Yokohama 1600 Challenge - DM
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: