Simon Tirsgaard nr. 3 DM Super Bike samlet

Road Racing
14/06/12

Steven Tirsgaard mangler 10 point inden sidste afdeling på Knutstorp
Martin Speed of Light`s kørere Steven og Simon Tirsgaard deltog på Jyllandsringen i anden sidste afdeling DM Super Bike. Simon Tirsgaard fik en femteplads og 2 tredjepladser, mens Steven Tirsgaard indtog en 3. plads og 2 femtepladser.

Det blev en weekend med regn, regn og mere regn. Det var kun den første tidtagning lørdag formiddag med en tør bane, hvor Simon kørte sig til en pole, mens Steven indtog andenpladsen. Den anden tidtagning var under meget våde forhold, hvor der ikke blev flyttet noget på den første tidtagning. Simon skulle dog lige se, hvor hurtigt man kunne køre i regnvejr, men det endte med en mindre rutschetur til følge.

(Foto: fototom.dk)

Lørdagens sprintløb blev kørt på en våd og glat bane, hvor Steven lå på en 3. plads sammen med Ulrik Nielsen og Jan Jespersen, da han væltede og kurede hen af banen, hvorefter løbet blev flaget af, og Steven fik sin 3. plads, mens Simon endte på en meget sikker 5. plads og gode point ind på kontoen. Steven sagde efter løbet:” Jeg havde et meget kontrolleret løb lige efter Ulrik og Jan, og Hondaen lå meget rolig på den våde bane, men lige pludselig og uden forvarsel blev jeg smidt af cyklen og kurede hen af banen” slutter Steven. Løbet blev i øvrigt vundet af Ulrik med Jan på 2. pladsen.

Søndagens 2 regnvejrsløb blev fuldstændig identiske for teamets kørere med 2 meget sikre 3. pladser til Simon og 2 femtepladser til Steven. Regnvejrsløbet blev vundet af Jan Jespersen foran Ulrik Nielsen efter nogle intense kampe om sejren, hvor Ulrik undervejs måtte en tur af raceren efter nogle lige ved og næsten af raceren undervejs i løbet, men noget godt race. Simon sagde efter løbet:” Jeg er tilfreds med de 2 podieplaceringer og avancementet til den samlede 3. plads i Super Bike serien inden sidste afdeling på Knutstorp, Sverige. Under disse baneforhold skal jeg være tilfreds med passage af det ternede flag i alle 3 løb” slutter Simon.

Det skal tilføjes, at der var utroligt mange afkørsler under de meget svære betingelse for kørerne på Jyllandsringen i den forløbne weekend.

Vi havde i teamet mange gæster til løbene, men vi kunne godt have undt dem nogle bedre vejrforhold til arrangementet. Det var første gang nogle af gæsterne var til motorcykel race live, men efter deres udsagn skulle det prøves igen og meget gerne med tørvejrsløb næste gang, skønt de var meget imponeret over kørernes evner under meget svære betingelser.

AH-Racing – K-tech forhandler i Danmark - var sammen med ejeren og 1 tekniker fra K-tech, England, sammen med teamet begge dage på Jyllandsringen.

Steven Tirsgaard fører Super Bike serien og mangler 10 point i at være samlet vinder af DM for 4. gang i træk inden sidste afdeling på Knutstorp, Sverige den 18-20. august. Simon Tirsgaard indtager 3. pladsen i serien med et forspring på 18 point ned til nr. 4 Michael Møller Pedersen.