Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

En våd weekend på Padborg park

DTC 
13/06/12 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet blev en kold og våd fornøjelse for Michael Outzen og hans sponsorer, da de den forgående weekend gæstede Padborg Park til den 2. afdeling af DTC. Michael Outzen kørte i denne omgang for Elgaard Motorsport/STARK Racing og havde denne gang Casper Elgaard som team kammerat.
 

Michael Outzen og Casper Elgaard startede med at blive to’er og tre’er i den officielle træning, en træning der var præget af skiftende vejr. ” Det var et godt udgangspunkt, for hverken Casper eller jeg pressede for at få en god tid. Vi havde vores setup vi skulle arbejde med, så vi var begge okay tilfredse efter træningen”. Forklarede Michael Outzen

Skyerne åbnede sig og vandet faldt til tidstagningen hvilket betød, at teamet måtte lave en del forsøg for at finde det rigtige setup til disse 500hk køretøjer.

”Casper gik en retning og jeg i en anden. Det var måske en fejl, men vi havde ingen erfaring med disse biler i rengvejr, så vi var nødsaget til at prøve noget forskelligt af, desværre trak jeg det korteste trå og måtte nøjes med en start plads som nummer 6”. Fortalte Michael efter super 8 kvalifikationen.

Michael Outzen fik lavet de fornøjende ændringer til første heat, og det skulle også vise sig at være blevet meget bedre. Michael Outzen fik kæmpet sig op som nummer fire og havde de sidste tre omgange en hård kamp med Jan Magnussen, som endte som nummer fem. ” Jeg forsøgte at hjælpe Casper til lidt flere point ved at holde på Jan(Magnussen) og det lykkes. Jeg havde ikke helt den speed som Jan(Magnussen) havde, men vi kørte med hvad vi havde”.

Til andet heat skulle Outzen starte som nummer fem men efter de første to sving var Outzen oppe som nummer fire. Ved indgangen til ”BigMag” svinget lavede Michael Outzen en overhaling på Kim Rødkjær og var nu oppe som nummer tre. En plads Michael Outzen kørte hjem foran Dennis Lind og John Nielsen.

” Jeg er super glad for at være blevet nummer tre. Det lyder helt åndsvagt at blive så glad for en tredje plads, men gutterne(Elgaard motorsport) arbejdede til klokken fire i morges for at lave min servostyrring og vi har virkelig kæmpet med at finde et setup og endelig lykkes det. Jan (P2 magnussen) og Mikkel(P1 Mac) var på en anden planet. De havde virkelig fundet det rigtige setup i denne weekend. Så stor tak til Elgaard Motorsport/STARK Racing for en fed weekend. Dog kunne jeg godt ønske mig frie dæk i denne serie, så vi kunne komme til at lave nogle flere dounuts når vi var færdig med at køre, for det er den bil altså rigtig god til.” afsluttede en glad Michael Outzen.

Daniel Sandal


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Padborg Park
  • 10/06/12 - Padborg Park - DTC - DM
  •