Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Dennis Lind nu på andenpladsen i DTC mesterskabet

DTC 
13/06/12 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDennis Lind fra Roskilde avancerede til andenpladsen i DTC mesterskabet efter flot kørsel ved anden afdeling, der blev afviklet på Padborg Park i Sønderjylland.
 

Ved kvalifikationen, der blev afviklet i regnvejr lørdag, kørte Dennis sin Camaro fra svenske Memphis Racing ind på en flot andenplads, hvilket var startplaceringen til søndagens første løb. For første gang skulle Camaro’erne med de potente V8 motorer køre et løb i regnvejr. Dennis kom flot fra start og holdt andenpladsen bag førende Mikkel Mac, men kort inde i løbet stoppede vinduesviskeren med at virke. Dennis havde svært ved at orientere sig uden visker i de svære betingelser og han kom under pres fra først den tidligere Le Mans vinder John Nielsen og siden den tidligere DTC mester Casper Elgaard. Casper Elgaard fik to strafbaner for at have kørt Jan Magnussen af banen i andet sving og da førende Mikkel Mac gled af banen i det våde føre kun halvanden omgang før mål, kunne Dennis, manglende udsyn til trods, køre en andenplads hjem efter John Nielsen.


Dennis Lind kæmpede en tæt kamp med John Nielsen i andet løb
(Foto: Jan Kaiser)

Top otte blev byttet rundt til andet heat, hvilket betød startplacering som nummer syv til andet heat. Dennis blev fanget lidt i starten og havnede bag vinderen af første heat John Nielsen, men kom kort efter forbi igen. Hele løbet blev en lang duel med John Nielsen og bag ham Casper Elgaard. Dennis modstod presset og da John Nielsen fik skubbet sig forbi svarede Dennis straks igen og fik presset sig på indersiden af John Nielsen og fik placeringen tilbage. Oppe foran førte Mikkel Mac foran Jan Magnussen, men Dennis hentede på tredjepladsen Michael Outzen. På vej mod målstregen fik Dennis en chance, men da det ternede flag faldt, manglede han kun en halv billængde i at få endnu en pokal med hjem. Men med fjerdepladsen avancerede Dennis i mesterskabet, hvor han nu kun er otte point bag førende Jan Magnussen.

”Andenpladsen i første løb, var ikke den mest tilfredsstillende måde at køre en andenplads hjem på” sagde en ærlig Dennis Lind efterfølgende. ”Jeg ville hellere have kørt mig til den, men under de betingelser var det svært, men jeg kan da glæde mig meget over de gode point jeg fik på kontoen. Andet løb var sjovt. Det var en lang duel med John Nielsen, hvor vi fik kørt masser af ræs skærm mod skærm. Min bil var bedst i første halvdel af løbet, men alligevel fik vi hentet på Outzen foran, der lavede en fejl under nedbremsningen til sidste sving, hvilket gjorde at jeg kunne komme på siden af ham, men desværre nåede jeg ikke helt forbi. Men det var endnu en gang gode point til mesterskabet”.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Padborg Park
  • 10/06/12 - Padborg Park - DTC - DM
  •