Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Hele tre DTC-debutanter på Ring Djursland

Danish
Touringcar
Challenge 

07/08/02 

Tommy Schröter, Nicolas Kiesa og Carsten Mikkelsen kører deres første DTC-løb på søndag.

 

Ligesom det var tilfældet ved Copenhagen Super Prix på Ring Knutstorp, så kommer feltet i Danish Touringcar Championship også til at tælle tre debutanter på Ring Djursland. I sidste uge blev det offentliggjort, at Tommy Schröter, Vojens, får sin DTC-debut i Team Autoforum Motorsports gule Renault Megane, men siden er endnu et par navne dukket op.

Peugeot Statoil Motorsport indsætter således Nicolas Kiesa, England, i den Peugeot 306 GTI, som ved forrige DTC-afdeling blev kørt af Michael Gustavsson, Sverige. Kiesa har et langt samarbejde med den danske Peugeot-importør, og i denne sæson deltager han i det internationale Formel 3000-mesterskab, som er den vigtigste support-klasse ved mange af årets Formel 1-løb. I denne løbsserie kører han for det nye team PSM Racing.

Ligesom Nicolas Kiesa skal weekendens tredje og sidste DTC-debutant også køre Peugeot. Det er nemlig Carsten Mikkelsen, Vejle, der tidligere på året overtog den sorte 306-model, som BASF Motorsport indsatte for første Camilla Stephansen, Horsens, og siden Erik W. Pedersen, Grenå. I første omgang havde Carsten Mikkelsen anskaffet bilen for at bruge den til events i forbindelse med pleje af sine sponsorer i Yokohama Cup og Citroën Saxo Cup, hvor han normalt deltager. Nu har han imidlertid taget skridtet fuldt ud og tilmeldt sig femte afdeling af Danish Touringcar Championship.


Læs mere om:
  • Nicolas Kiesa
  • Tommy Schröter
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her