Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Montagny overtager sædet fra skadede Moreau

Le Mans 
11/06/12 

Le MansFranck Montagny vender tilbage til 24 timers løbet på Le Mans, hvor han overtager sædet fra Guillaume Moreau på OAK Racing teamet.
 

Den 34 årige franskmand, har ry for at være en af de hurtigste LMP1 kørere, og er indehaver af fire podiepladser på Le Mans gennem de sidste 5 år, samt har erfaring fra Formel 1 og IndyCar.

Montagny skal køre sammen med tidligere World Series mester, Bertrand Baguette og Dominik Kraihamer, i OAK Racing nr 15, en Pescarolo LMP1, hvor han overtager sædet fra Guillaume Moreau, der brækkede ryggen ved Le Mans testen sidste søndag.

Med så kort varsel, er teamet selvfølgelig lykkelige over at have sikret sig en så erfaren og succesfuld kører.

"Jeg ser frem til at køre for OAK Racing, et team der tiltaler mig meget, ikke mindst grundet dets ejer, Jacques Nicolet's passion for sporten. Teamet har altid været konkurrencedygtigt, og været med i front. Personligt er jeg glad for at kunne køre mit tolvte Le Mans. Forhåbentligt kan vi gøre det godt, og fuldføre løbet", siger Franck Montagny.

"Desværre er det under triste omstændigheder, grundet Guillaumes ulykke. jeg har selv haft min del af seriøse ulykker gennem tiderne, og kan nemt sætte mig i hans sted. Udover de fysiske skader, ved jeg hvor frustrerende og svært det er for ham."


Læs mere om:
  • Le Mans
  • 17/06/12 - Le Mans - Le Mans
  • 6 danskere på Le Mans
  •