Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Fukamuni Racing afslutter Auto-G DTC på Padborg i suveræn stil

DTC 
10/06/12 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipEn påkørsel af Jan Magnusen i løb 1 og en afkørsel af Mikkel Mac selv, på næstsidste omgang før en velfortjent sejr, var alle lamper tændt i Fukamuni Racing, da skuffelsen efter løb 1 var stor, efter en flot tidskørsel.
 

Derfor sad nerverne også ude på tøjet, da starten til løb 2 i Auto-G DTC på Padborg gik, men Mikkel Mac viste at han kunne holde hovedet koldt og Jan Magnussen fik allerede i sving 1 byttet sin 5. plads til en 2. plads, da Casper Elgaard snurrer og John Nielsen og Dennis Lind får puffet til hinanden. Dette udnyttet både Michael Outsen og Jan Magnussen og fra første omgang havde Fukamuni duoen lagt sig pænt i front, så der reelt ikke var kamp om første og anden pladsen, mens Dennis Lind, John Nielsen, Michael Outsen samt Casper Elgaard stod for al underholdningen i kampen om de efterfølgende placeringer.


Mikkel Mac
(Foto: Motorsporten.dk)

Mikkel Mac holdt hele løbet hovedet koldt og til trods for at Jan Magnussen var hurtigst i alle sektore undtagen den sidste ind til langsiden, lykkedes det aldrig Jan Magnussen at true Mikkel Mac der for enden af langsiden konstant havde 10 til 20 meter, som Jan Magnussen ikke kunne hente igen på de efterfølgende sektore på banen.

Derfor var det en stor triumf af Fukamuni Racing at kunne tage de første 2 podiepladser og at vores Young driver, der har fået chancen i Auto-G DTC af sine 2 hovedsponsorer Raaco og Scandlines at han kunne hæve pokalen for første pladsen, der var en forløsning for hele teamet, der på Mantorp og Jyllands Ringen havde døjet med motorproblemer og megen arbejde i at få bilen køreklar.

Teamets 3. kører Kim Rødkjær med Bellevue oplevelsesgaver i ryggen, fik kørt et flot løb og var for første gang i regnvejr i en vanskelig bil, der gav ham en 6. og 7. plads i det benhårde selskab af de bedste racerkører i Auto-G DTC.

Vi ser frem til den 30 juni, hvor Fukamuni Racing med Mikkel Mac og Jan Magnussen har vist at formen er indtakt og de øvrige teams skal finde mange sekunder, hvis de skal udgøre en trussel for mesterskabet og Fukamuni Racing.

Fukamuni Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Mikkel Mac
  • Padborg Park
  • 10/06/12 - Padborg Park - DTC - DM
  •