Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Sachsenring - race - lørdag

ADAC GT
Masters 

10/06/12 

Kristian Poulsen øverst på podiet
ADAC GT serien er på den tyske bane Sachsenring i denne weekend og det har hidtil været en forvirret en af slagsen.
Kvalifikationen blev stoppet på grund af rødt flag, og kan ifølge reglementet ikke genoptages - flere var tilsyneladende af en anden mening.
Men reglementet blev fulgt og startopstillingen blev angivet af den øjeblikkelige placering i pointstillingen.
 

Det betød for den danske konstellation i den ene af Young Driver AMR bilerne - Kristian Poulsen og Christoffer Nygaard - at de skulle starte som nummer 10 generelt.


Kristian Poulsen og Christoffer Nygaard på vej frem i feltet
(Foto: Natascha Theisen)

De to danske kørere gjorde det fremragende. Undervejs kørte de sig op gennem feltet og sluttede det femte løb i serien, som lørdagens løb var, som nummer 4, altså lige uden for podiepladserne. Kristian Poulsen kom dog øverst på podiet alligevel idet man deltager i både profkørerne og amatørkørerne, og her var Kristian Poulsen den bedst placerede i den sidstnævnte kategori.


Kristian Poulsen blev bedste kører i AM kategorien lørdag
(Foto: Natascha Theisen)

Det var samtidigt de to køreres bedste placering i denne sæson og endnu bedre var det at det var anden gang at Kristian Poulsen kom øverst på podiet i denne kategori. Begge kørere kan se frem til søndagens løb med friske og positive øjne.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Sachsenring
  • 10/06/12 - Sachsenring - ADAC GT Masters
  •