Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Skøn weekend i bakkerne

Special Saloon 
08/06/12 

Christian Siepmann fik flotte resultater med hjem fra Special Saloon Car Festival på Ring Djursland.
For blot en uge siden kørte Christian Siepmann og CS Racing for første gang deres fragtmandsblå BMW E92 M3 GT2 i Special Saloon Car-klassen på FDM Jyllandsringen. I denne weekend gjaldt det så Ring Djursland, der er berømt og berygtet for sit kuperede terræn. Samtidig var flere konkurrenter kommet til, så den hurtige BMW fik noget at se til.
 

"For en uge side efterlyste jeg lidt konkurrence i min klasse, og det ønske gik da så absolut i opfyldelse", griner Christian Siepmann, der fik selskab af flere lynhurtige konkurrenter. Den øgede konkurrence udløste også flere intense og spændende dueller på banen, hvor Christian kæmpede både med svenske Andreas Boström og norske Christer Gislerud.


Der var hård modstand til Christian Siepmann
(Foto: Gripping Media)

"Det var vildt skægt, for at sige det ligeud! I det ene heat måtte jeg kæmpe for at holde Boström bag mig, og i det næste jagtede jeg Gislerud som en gal. Det var godt race, og lige præcis hvad jeg havde håbet på."


Christian kæmpede længe med sidste års mester, Andreas Boström
(Foto: Gripping Media)

Resultaterne var heller ikke dårlige. I Special GT-divisionen af Special Saloon Car-klassen kunne Christian køre to tredjepladser og en andenplads hjem, mens han i det samlede klassement holdt sig i Top 5 i alle tre heat. Og det var efter at have sat tredje hurtigste tid generelt i tidtagningen.


Ring Djursland bød på solskin, kuperet terræn og spændende racerløb
(Foto: Gripping Media)

"Jeg synes at resultatet er helt igennem godkendt. Bilen kører simpelthen som en drøm, og mekanikerne har gjort alt for at jeg havde den bedste bil at køre i. De ændrede opsætningen på bilen fra lørdag til søndag, og det gav mig lige det sidste. Jeg er dybt imponeret over de drenge!"

Nu gælder det en lang sommerpause, før CS Racing igen kan trække den fragtmandsblå BMW ud af garagen. Næste løb køres først på Padborg Park i august måned, og til den tid er Christian og bilen om muligt endnu mere klar til at kæmpe om topplaceringerne.

CS Racing
Gripping Media

Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Ring Djursland
  • 03/06/12 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her