Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Michael Outzen er meldt klar til Padborg

DTC 
08/06/12 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipEn dag før det hele går løs på Padborg Park i Danmark nye konge klasse, DTC, lykkes det Michael Outzen at få en aftale på plads. Det er dog ikke hos Polar Seafood Racing, som Michael kørte Åbnings løbet med, men derimod hos Elgaard motorsport.
 

Grunden til dette er at Michael Outzen, i samarbejde med Bosted og JM handel, fandt budgettet til at køre så sent at pladsen hos Polar Seafood Raing var blevet solgt til Peter Visti. Michael Outzen glæder sig dog til at komme på Padborg i det store V8 monster for Elgaard Motorsport.

”Jeg tror det bliver hylende morsomt at køre på Padborg med de her biler. Hvordan vi lige får bremset for enden af langsiden med den høje fart, ved jeg ikke, men så må jeg have et anker med som jeg kan smide ud efter 150 meter mærket”.

Michael Outzen’s team kollega bliver Le Mans, og "Vild med dans" vinderen, Casper Elgaard.

Michael Outzen Media
Daniel Sandal


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Padborg Park
  • 10/06/12 - Padborg Park - DTC - DM
  •