Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Audi, Toyota, Pescarolo og Starworks testede på Bugatti tirsdag

Le Mans 
07/06/12 

Le Mans Den officielle testdag på Le Mans blev kørt i søndags og de fleste hold er taget hjem, men mindst fire er blevet på banen. Audi, Toyota, Pescarolo og Starworks testede på Le Mans Bugatti i tirsdags. Det regnede det meste af dagen over Le mans men det afholdte ikke de fire team fra at teste.
 

Team Pescarolo Sport og Audi var de første på banen. Pescarolo Team kun med 03 Pescarolo med Manuel Collard og Stuart Hall bag rattet. Audi var på banen med R18 Ultra nummer 4 med Marc Gene og Andre Lotterer var ude og køre R18 e-tron # 2.

Tirsdag eftermiddag kom Starworks Motorsport på banen med deres HPD ARX-03B med Tom Kimber-Smith bag rattet. Toyota Racing var også kun på banen om eftermiddagen med deres to TS030 HYBRID og her var det Anthony Davidson og Nicolas Lapierre der kørte bilerne.

Le Mans Bugatti, der blev testet på tirsdag, er den korte udgave af Le Mans banen, blandt andet kendt som banen hvor der køres 24 timers motorcykel løb på, og du kan med rette spørge hvad kan en test på denne bane give disse teams, og det korte svar er bare tid på bane. Disse teams bruger ikke tid på at pakke ned søndag eftermiddag og ud igen om en lille uge når de kommer tilbage på banen.

Audi og Toyota har helt sikkert sendt data fra søndags testen hjem til deres udviklings teams og man har så regnet på de her ting og kommet frem til nogle nye konklusioner og de nye set-up’s eller hvad man nu har fundet på, er så funktionstestet i går.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 17/06/12 - Le Mans - Le Mans
  •