Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Fuld fart på Nisseringen den 17. juni

Rallycross - DM 
09/06/12 

Der bliver fuld fart på Nisseringen søndag den 17. juni, hvor der køres 3. afdeling af DM i Rallycross. Dagen indledes med træning og tidstagning. Første indledende heat starter kl. 10.45.
 

Rallycross Gruppe N 0-1600 ccm føres i øjeblikket af Daniel Svenningsen, som har vundet de 2 første DM afdelinger, Rasmus B Larsen ligger nr. 2. Fra Sjællands Autosport deltager Michael B Sørensen, Faxe og Stefan R. Nielsen, Køge.

Fra Næstved Motor Klubs Autoafdeling stiller Daniel E. Andersen, Slagelse op i en nybygget bil. For ham har starten på sæsonen ikke været så god. Først blev han rallycrosser stjålet, men den kom for dagens lys igen godt ramponeret efter næsten 2 måneder. Efter mange timers arbejde var den så god som ny igen, men glæden varede ikke længe. I første afdeling af DM væltede Daniel, og bilen blev totalskadet. Derfor er Daniel, med mangel på point fra anden afdeling, ekstra opsat på at blande sig i toppen på Nisseringen.


Daniel E. Andersen

Super 1600 Klassen føres af Mike L. Frederiksen, Søren Mortensen, Vedde er nr. 2 og Jacob Schnor er nr. 3. Jacob er regerende mester i klassen og vil gøre alt for at komme øverst på skamlen på Nisseringen.

Super 2000 føres af Rasmus Nielsen, Dennis D. Christensen er nr. 2 og Thomas Mark nr. 3. Thomas Mark har været uheldig de sidste par gange på Nisseringen, så vi må se, om det lykkedes for ham denne gang.

Peder T. Jensen fører klasse 3, Morten Schanck er nr. 2 og Jacob Pedersen er nr. 3. Der bliver helt sikkert underholdning af 1. klasse, når de store Volvo´er kastes rundt på banen. Underholdningen bliver ikke mindre af, at to svenske Rallycrosskørere, har meldt deres ankomst.

Den 17. juni kører vi også 3. afdeling af DM i Crosskart. Der køres bl.a. afdelinger i de 2 helt små klasser, nemlig Mini, hvor de 5 deltagere mellem 7 og 10 år vil kæmpe om placeringer og pokaler og klassen 85 ccm, hvor de 6 deltagere mellem 10 og 12 år også vil gøre alt for at stå øverst på skamlen ved dagens slutning.

I den store klasse 650 ccm ser vi bl.a. Bjarne Jensen, Stenlille, Jesper Bendix, Kalundborg og Jørgen Ring Andersen, Kirke Hyllinge. I den klasse køres der lige så stærkt som mange af Rallycrosserne, bare med en lidt bredere kørsel.

Så kom på Nisseringen den 17. juni og få en god dag med noget godt motorløb.

Der startes med tidstagning kl. 9.30 og første heat kl. 10.45.

Se mere på hjemmesiden www.nisseringen.dk

Lene Andersen


Læs mere om:
  • Nisseringen
  • 17/06/12 - Nisseringen - Crosskart - DM
  • 17/06/12 - Nisseringen - Rallycross - DM
  •