Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Peter Vesti starter i Auto-G DTC på Padborg Park

DTC 
08/06/12 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipRacerkøreren fra Give prøver atter kræfter med den hurtige klasse
Han var med i den første udgave. Og han vil også være med i den nye udgave, når anden afdeling af Auto-G Danish Thundersport Championship i weekenden køres på Padborg Park. Vi taler om Peter Vesti, Give, der har prøvet lidt af hvert i dansk motorsport. Såvel rally som baneløb.
 

”Jeg har prøvet at køre DTC engang, men det var dyrt, men så spurgte Jan Magnussen, om ikke det var noget for mig,” fortæller Peter Vesti.

”Jeg har ikke spekuleret på den nye klasse andet end bare løst i tankerne, men så tænkte jeg Hvorfor ikke. Det skal jeg prøve. Jeg fik kontakt til nogle sponsorer, First Stop, Leifs Dækservice og Din Bilpartner, og så havde jeg et budget på plads.”


Peter Vesti er klar til at starte i Auto-G Danish Thundersport Championship på Padborg Park i weekenden
(Foto: Morten Alstrup)

I slutningen af halvfemserne slog Peter Vesti sine folder i rallysporten, hvor han bl.a. kørte en firhjulstrukket Mitsubishi Lancer, inden han i starten af det nye årtusinde skiftede til banesporten. Her var han med i den oprindelige DTC-serie i en Seat Toledo, inden han selv byggede en Toyota Supra op til Special Saloon Car-klassen.

Erfaringen får han brug for, for ligesom de øvrige deltagere i Auto-G Danish Thundersport Championship får han ikke lejlighed til at teste bilen på Padborg Park inden weekendens løb.

”Det bliver på den hårde måde, men den kan vel ikke være værre at køre end en gul Toyota Supra?” siger han.

”Det må gå, som det kan gå, for jeg forventer ikke, at jeg kan vinde, men bare oplevelsen i det vil være stor. Og så kan jeg godt lide Padborg Park.”

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Peter Vesti
  • Padborg Park
  • 10/06/12 - Padborg Park - DTC - DM
  •