Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Så byder Padborg Park op til race

Yokohama
1600 Challenge 

07/06/12 
Yokohama

I forårets sidste løb kommer Yokohama 1600 Challenge til det sønderjyske. Det sker når Padborg Park ligger bane til en god gang race i weekenden den 9. g 10. juni, hvor den står på DTC Historisk Weekend.
 

På Padborg Park er der tradition tro altid mange dueller og spændende overhalinger, så mon ikke der bliver gået til stålet også i denne weekend. Og da det er sidste løb inden sommerferien, bliver der med garanti kæmpet over hele banen. Efter to weekender med rigtig godt race, bliver det i hvert fald spændende at se, om de kan leve op til de gode resulter fra de tidligere løb i år.


(Foto: Dennis Risager)

Så vi håber på det endnu engang bliver en seværdig weekend for publikum, Yokohama 1600 Challenge vil i hvert fald gøre deres til, at der kommer race i blodet på de fremmødte.
Så håber at se jer alle til en super weekend.

K. Bøje
Yokohama 1600 Challenge
Køreforeningen Gr. N


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 10/06/12 - Padborg Park - Yokohama 1600 Challenge - DM
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: