Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Historisk weekend 2012 - Tidsplanen

Diverse 
08/06/12 

Weekendens program på Padborg Park
Denne weekend kan der udover de historiske klasser også opleves anden afdeling af den nye danske kongeserie Auto-G Danish Thundersport Championship, hvor DTC Camaro racerne og deres buldrende V8 motorer vil indtage Padborg Park, med Jan Magnussen i spidsen af mesterskabet, når Padborg Park byder velkommen til den årlige "Historisk weekend", det bliver også en weekend med en masse race fra de mange øvrige danske racerklasser
 


Jan Magnussen fik kæmpet sig frem til et lille forspring i Auto-G DTC mesterskabet, mon han kan holde føringen?
Tag med til race på Padborg Park i weekenden og oplev det selv.
(Foto: Motorsporten.dk)

Historisk weekend - Lørdag den 9. juni 2012

Kl. Klasse Kørsel Tid
07.30 Alle klasser Førermøde
08.00 DASU Youngtimer Cup Tidtagning 1 20 min.
08.25 Peugeot Spider Cup Total Træning 15 min.
08.45 Historiske GT- og standardvogne op til '65 Tidtagning 1 20 min.
09.10 Historiske GT- og standardvogne '66-'71 Tidtagning 1 20 min.
09.35 Historiske GT- og standardvogne '72-'76 og '77-'81 Tidtagning 1 20 min.
10.00 DASU Youngtimer Cup Tidtagning 2 20 min.
10.25 Peugeot Spider Cup Total Tidtagning 15 min.
10.45 Yokohama 1600 Challenge Træning 20 min.
11.10 Historiske GT- og standardvogne '66-'71 Tidtagning 2 20 min.
11.35 Historiske GT- og standardvogne '72-'76 og '77-'81 Tidtagning 2 20 min.
12.00 Pause Pause 30 min.
12.30 DASU Youngtimer Cup Heat 1 15 min. + 1 omg.
12.55 Peugeot Spider Cup Total Heat 1 18 min. + 1 omg.
13.25 Auto-G Danish Thundersport Championship Træning 30 min
14.00 Historiske GT- og standardvogne op til '65 Tidtagning 2 20 min.
14.25 Yokohama 1600 Challenge Tidtagning 20 min.
14.50 DASU Youngtimer Cup Heat 2 15 min. + 1 omg.
15.15 Historiske GT- og standardvogne '66-'71 0-1300 cm3 Heat 1 15 min. + 1 omg.
15.40 Historiske GT- og standardvogne '66-'71 1300-? cm3 Heat 1 15 min. + 1 omg.
16.05 Historiske GT- og standardvogne '72-'76 og '77-'81 Heat 1 15 min. + 1 omg.
16.30 Peugeot Spider Cup Total Heat 2 18 min. + 1 omg.
17.00 Auto-G Danish Thundersport Championship Tidtagning 30 min.
17.35 Auto-G Danish Thundersport Championship Super Pole 20 min.

Historisk weekend - Søndag den 10. juni 2012

Kl. Klasse Kørsel Tid
08.30 Alle klasser Førermøde
09.00 Citroën DS3 Cup, Clio Cup, Yokohama Super Cup Træning 20 min.
09.25 Syver Race Cup Træning 15 min.
09.45 Auto-G Danish Thundersport Championship Warm up 10 min.
10.00 Historiske GT- og standardvogne op til '65 Heat 1 15 min. + 1 omg.
10.25 Yokohama 1600 Challenge Warm up 15 min.
10.45 Citroën DS3 Cup, Clio Cup, Yokohama Super Cup Tidtagning 20 min.
11.10 Syver Race Cup Tidtagning 15 min.
11.30 Yokohama 1600 Challenge Heat 1 18 min. + 1 omg.
11.50 Pause Pause 20 min.
12.10 Historiske GT- og standardvogne '66-'71 0-1300 cm3 Heat 2 15 min. + 1 omg.
12.35 Historiske GT- og standardvogne '66-'71 1300-? cm3 Heat 2 15 min. + 1 omg.
13.00 Yokohama 1600 Challenge Heat 2 18 min. + 1 omg.
13.30 Auto-G Danish Thundersport Championship Heat 1 13 omg.
13.55 Historiske GT- og standardvogne op til '65 Heat 2 15 min. + 1 omg.
14.20 Syver Race Cup Heat 1 18 min. + 1 omg.
14.50 Historiske GT- og standardvogne '72-'76 og '77-'81 Heat 2 15 min. + 1 omg.
15.15 Citroën DS3 Cup, Clio Cup, Yokohama Super Cup Heat 1 15 min. + 1 omg.
15.40 Syver Race Cup Heat 2 18 min. + 1 omg.
16.10 Auto-G Danish Thundersport Championship Heat 2 13 omg.
16.35 Citroën DS3 Cup, Clio Cup, Yokohama Super Cup Heat 2 15 min. + 1 omg.
Med forbehold for fejl og ændringer

Billetpriser
Lørdag: 150 kr.
Søndag: 150 kr.
Weekend: 250 kr.
Tribunetillæg: 100 kr.
Børn u/12 år ifølge med voksen: Gratis.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 10/06/12 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK - DM
  • 10/06/12 - Padborg Park - Citroen DS3 Cup
  • 10/06/12 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  • 10/06/12 - Padborg Park - DTC - DM
  • 10/06/12 - Padborg Park - Syver Race Cup
  • 10/06/12 - Padborg Park - Yokohama 1600 Challenge - DM
  • 10/06/12 - Padborg Park - Yokohama SuperCup - DM
  •