Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

Efter to gode løb: Nicki Thiims selvtillid er tilbage igen

Porsche
Carrera Cup
Germany 

06/06/12 

Efter to løb med bøder og unødvendige kollisioner, har den unge dansker ikke længere en chance for at vinde titlen længere, men efter to gode løb, hvor han sluttede på 4. pladsen på Red Bull Ring - en bane den unge dansker ikke syntes specielt godt om - er selvtilliden vendt tilbage igen.
 

Den unge dansker kom til Østrig fuld af selvtillidt, og håbede, at de "dårlige tider" ville være ovre. Med en 6. startposition i første løb om lørdagen, og en 5. startposition i det andet løb søndag morgen, var Nicki Thiim tilfreds, fordi han egentligt ikke kunne lide banen: "Banen her er virkelig lukket. Fejl, især i kvalifikation, straffes prompte med en startposition i 6. eller 7. start række. Så jeg er tilfreds med resultatet, især fordi jeg, siden i går, har vist at det ikke ville blive let her for mig denne gang. Red Bull Ring er absolut ikke min foretrukne bane ", sagde Nicki Thiim efter kvalifikationen.


(Foto: Natascha Theisen)

Race 1
Ved løbet lørdag eftermiddag startede Nicki Thiim fra 6. position. Direkte efter starten får Nicki Thiims Porsche 911 GT3 Cup et problem med motoren, så den unge dansker må kæmpe for at holde den position. Efter 14 omgange på den 4.32 km lang bane, slutter Nicki Thiim på 4. pladsen. "Fra starten havde vi problemer med motorkraft. Direkte efter starten "døde" motoren, og jeg havde en hår kamp og svært ved at gå til grænserne med bremserne for at holde tempoet. Jeg håber, at mit hold vil finde hastigheden til morgendagens løb, fordi bilen i sig selv er meget god", sagde en rigtig optimistisk Thiim efter det sjette løbet i 2012 sæsonen.


(Foto: Natascha Theisen)

Race 2
Den 7. runde af tyske Porsche Carrera Cup på Red Bull Ring startede søndag morgen. Nicki Thiim fik en perfekt start og kæmpede med René Rast om den tredje plads på podiet. Men desværre fik den unge danske racerkører problemer med dækkene i slutningen af løbet, og René Rast var i stand til at vinde tredje pladsen. Nicki Thiim sluttede også dette løb på en fjerdeplads. "Det var sjovt at kæmpe med Rene. Han har været rigtig fair. Desværre fik jeg problemer med min Porsche, og måtte lade Rene passere til slut. Men jeg er også virkelig tilfreds med dette løb, specielt fordi jeg ikke kan lide banen", sagde den unge dansker. Og han tilføjer: "Jeg syntes denne weekend har været rigtig god. Mit primære mål var det at afslutte løbene og så få vigtige point i mesterskabet. Sæsonen vil stadig være lang for os, og vi må se, hvad der sker. Alt er stadig muligt! "


(Foto: Natascha Theisen)

De næste to løb - runde 8 og 9 - i Porsche Carrera Cup køres fra den 1. til den 3. juli 2012, på bybanen i Nürnberg - Norisring. Nicki Thiim ser virkelig frem til dette løb: "Norisring er altid et højdepunkt i DTM-sæsonen. Jeg kan godt lide banen, og det er sjovt at køre der. Jeg håber at få nogle vigtige point igen! ", sagde Nicki Thiim om de næste løb.


(Foto: Natascha Theisen)

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Red Bull Ring
  • 03/06/12 - Red Bull Ring - Porsche Carrera Cup Germany
  •