Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Lasse Sørensen 2’er i DM for Formel Ford

Formel Ford - DK 
07/06/12 

Den kun 15 årige racerkører Lasse L. Sørensen fra Godthåb har, noget overraskende, bragt sig med i topstriden om det Danske mesterskab for Formel Ford. Lasse ligger, efter anden afdeling af Dansk Mesterskab i Formel Ford, på en samlet anden plads i mesterskabet.
 

Anden afdeling blev i denne weekend afviklet på Ring Djursland, og med konstant kørsel og mange gode overhalinger lykkedes det Lasse at få point nok skrabet sammen til at han nu befinder sig på andenpladsen i den hurtige formelracer. Med sin unge alder er Lasse en af de absolut yngste deltagere i mesterskabet, som har mange erfarne kørere med, med mange år på bagen.

Lasse udtaler, at han er stolt af at være så langt fremme i mesterskabet. Dette er mit første år i Formel bil, efter skiftet fra gokart, så det er en del anderledes. Der er mange nye ting, som skal læres. Men jeg har fået en del gode råd af min storebror Marco omkring køreteknikken. Teknikken er ikke så forskellig fra gokart. Der er kun lige gearskiftet, som godt kan drille lidt en gang imellem. Det var første gang jeg kørte på Ring Djursland, så det tog lige nogle omgange at få banen kørt ind.

Lasse er med i Dansk Automobil Sports Unions elitetrup, med støtte fra Team Danmark. Cirka hver tredje uge er han i Team Danmarks centeret i Idrættens hus for at modtage fysisk og mental træning. Næste løb køres om to uger på Karlskoga banen i midt Sverige.

Marco Racing
Ruben Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  • Ring Djursland
  • 03/06/12 - Ring Djursland - Formel Ford - DK
  •