Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Generelsejr til Team JP Rally

Rally Sprint 
05/06/12 

Anden afdeling af Yokohama Mesterskabet Vest blev kørt søndag på den meget spændende og udfordrende prøve i Ringe på Midtfyn. Team JP Rally’s M3 døjede stadig med den dårlige køler, som var blevet tætnet med alle mulige og umulige midler.
 

En ny køler kan først nå frem sidst i næste uge, så der var ikke andet at gøre end at håbe at nødreparationen ville holde.

Dagen bød på sol, men kolde vinde fra morgenstunden, heldigvis blev det lidt lunere op ad dagen og det blev en rigtig god dag i det Fynske.

M3’eren havde fået start nr 1 og det er ikke altid en fordel da man så er den første til at ’feje’ banen og lægge gummi i asfalten, det gik imidlertid godt og kun en enkelt senere startende deltager formåede at køre lidt fra M3’eren. 2. heat blev en meget tæt affære mellem JP og Brian Johansen i Ford Escort, kun tiendedele skilte de 2 men JP var dog generelt på førstepladsen efter de to første heat.

I 3. og 4. heat satte BMW’en trumf på, med 2 meget hurtige tider og en meget glad og tilfreds JP kunne trække en genrelsejr hjem i Ringe.

”En fantastisk prøve med rigtig mange udfordringer, lidt mange chikaner efter vores smag men ikke desto mindre en super prøve alligevel og vi er meget lykkelige for denne sejr efter et problemfyldt forår” siger Johnny efter præmieoverrækkelsen med meget flotte præmier fra Motorklubben Centrum, der afviklede et super løb i det fynske !

Team JP Rally


Læs mere om:
  • Ringe
  • 03/06/12 - Ringe - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: