Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Guillaume Moreau har det bedre

Le Mans 
05/06/12 

Le MansDen 29 årige Franskmand Guillaume Moreau’s har det bedre efter hans voldsomme ulykke under Le mans testdagen søndag den 3. juni. Moreau kørte gal i hans OAK LMP1 i udgangen af ”Karting Track" svinget, og her kom han så alvorligt til skade at man med det samme var nødt til at fragte ham til sygehuset hvor han søndag aften er blevet opereret for sine ryg skader.
 

Guillaume er blevet akut opereret af Professor Olivier Lucas på University Hospital of Angers. Operationen skulle lette trykket som den alvorlige ulykke havde påført hans ryksøjle.


(Foto: François Flamand)

Selvom operationen er gået godt, vil der gå flere måneder inden Guillaume Moreau igen er klar til at kigge på en racerbil. Ulykken i går præger selvfølgeligt både Guillaume og hans familie.


(Foto: Jean Michel Le Meur)

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 17/06/12 - Le Mans - Le Mans
  •