Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

Endnu et skuffende løb for Christina Nielsen

Porsche
Carrera Cup
Germany 

03/06/12 

- på "Red Bull Ring" i Østrig
Efter det hårde sammenstød på Nürburgring Nordschleife, havde Christina Nielsen fået opbygget sin selvtillid før løb 6 og 7 på "Red Bull Ring" i Østrig - en bane som den unge dansker kender fra tidligere i en anden racerserie.
Desværre blev hun igen stoppet før tid, ved at blive skubbet hårdt ud af banen.
 

Christina Nielsens mål var at få mange point i 6. og 7. løb i sæsonen på Red Bull Ring i Østrig, og kvalifikationen viste hende, at det ville være muligt at nå det mål, selv om Christina Nielsen laver en stor fejl på hendes anden omgang:
"På grund af fejlen har jeg mistet et sæt af mine nye dæk, så jeg havde nu kun et! nyt sæt til rådighed", sagde hun efter kvalifikationen og tilføjede:
"Det bliver helt sikkert et hårdt løb, men jeg har stadig et godt udgangsspunkt overfor gutterne fra B-klassen. Jeg ser frem til at kæmpe med dem til sejren i B-kategori ".


(Foto: Natascha Theisen)

Race 1
Race 1 startede lørdag eftermiddag. Allerede i dette løb havde den unge danske racerkører ikke heldet med sig. Efter en dårlig start og efter at have fokuseret på at kæmpe for at få så mange point som muligt i B-klasse overså hun, at hun fik en drive-through-straf. Fordi hun ikke gennemførte denne drive-through-straf, får hun endnu en straf. Så hun endte weekendens første løb på en 17. position i det generelle resultat, og på en 4. plads i B-Cup-klassen.


(Foto: Natascha Theisen)

Race 2
Weekendens andet løb på "Red Bull Ring" i Østrig startede søndag morgen. I dette løb startede Christina Nielsen også fra en 18. position i startopstillingen, og fra anden position i B-klassen. Umiddelbart efter starten, i slutningen af ​​det andet sving, skete katastrofen: Den unge dansker endte mellem de to biler kørt af Nathan Wolf og Hovert Vos. Første forsøgte Nathan Wolf at komme uden om Christina Nielsen og forsøgte at skubbe hende af banen. Men hun trak til siden og kunne akkurat holde sin Porsche 911 GT3 Cup racer på banen. I samme hjørne og på samme omgang kørte hollandske Hovert Vos uden for banen, på det grønne område tæt på kantstenen, mistede kontrollen og kom pludselig tilbage på sporet, og smadrede ind Christina Nielsens Porsche, hvorved hun røg ind i væggen.


(Foto: Natascha Theisen)
"Det har bare ikke været min weekend! Det er virkelig skidt for min øjeblikkelige placering i B-Cup'en. Jeg havde virkelig behov for disse point! Og ikke mindst, har det bare været en rigtig uheldig weekend!", sagde hun, en lille smule frustreret efter løbet.

Efter løbet besluttede juryen at straffe Hovert Vos, for at have forårsaget en kollision. I de næste to løb vil han blive sat 5 positioner tilbage på grid. Denne sanktion vil være gældende for de næste to løb om 4 uger, når Porsche Carrera Cup starter i byen Nürnberg.


(Foto: Natascha Theisen)

For Christina Nielsen er løbet i byen Nürnberg, på banen Norisring, på en komplet ukendt bane. Men den unge dansker ser frem til løb 8 og 9 i 2012 sæsonen:
"Det vil være en helt ny bane for mig. Jeg aldrig har været der før. Det bliver interessant at se, hvor vi er. Fordi vi er lidt bagud i mesterskabet, vil vi arbejde ekstra hårdt. Jeg tror, ​​det vil være meget vigtigt at få en god kvalifikation, og jeg vil være fokuseret på at få en god kvalifikation!", fortalte Christina Nielsen. Næste løb køres fra 1. til 3. juli 2012.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Red Bull Ring
  • 03/06/12 - Red Bull Ring - Porsche Carrera Cup Germany
  •