Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Svær udfordring venter forude i OK Legend Car Cuppen

Legend Car 
01/06/12 

Den populære klasse har sæsonens første besøg på Danmarks sværeste bane
Der er nærmest garanti for spænding, dramatik og ikke mindst underholdning, når OK Legend Car Cuppen gør det næste stop på sin Danmarksturné. Stedet er Ring Djursland, hvor den anden af årets i alt syv afdelinger skal køres søndag.
 

Som altid kommer det til at ske med et meget kompakt program, som gør, at kørerne virkelig kommer i ilden. Først en træning, så en tidtagning, og så går det ellers løb med de tre heats, der er planlagt. Det kompakte afviklingsformat stiller store krav til evnerne hos såvel deltagerne som deres mekanikerteams. Der er ikke plads til fejl og kiksere, og da Ring Djursland samtidig er en bane med ganske få trænings- og testmuligheder, vil de rutinerede kørere have en klar fordel.

Et godt bud på en triumfator er Nicholai Sørensen, Sindal. Han havde ikke den bedste start på året, da sæsonen i OK Legend Car Cuppen blev skudt i gang på Padborg Park, men han har kørt mange løb på netop Ring Djursland, hvor han sidste år scorede to andenpladser i sine tre starter på banen. Ole Madsen, Ringsted, vil naturligvis også forsøge at følge op på de tre top 3-placeringer, han blev noteret for i tidtagningen, ligesom man bestemt ikke må glemme Jason Watt, Herlev. Selv om han er debutant i OK Legend Car Cuppen, så er han ikke nogen hr. hvem-som-helst, og det beviste han også, da han fik samlet sig hele fire pokaler til huse ved premieren. To for generalsejre og to for old boys-sejre!


Nicholai Sørensen må anses for at være blandt favoritterne, når der køres løb i OK Legend Car Cuppen på Ring Djursland.

Men OK Legend Car Cuppen handler dog om andet og mere end blot old boys-kørere og andre garvede rotter. Ungdommen er så småt også begyndt at melde sig.


Unge Nicki Petersen har Ring Djursland inde under huden foruden for søndagens løb i OK Legend Car Cup.

Frederik Nymark, Hinnerup, og Nicki Petersen, Hornslet, er således to af de helt unge kørere, der for alvor banker på i klassen. Ingen af dem har kørekort – alene af den grund, at de ikke er gamle nok til at køre bil – men de har begge gjort det utrolig godt i deres starter i klassen til dato. Specielt Nicki Petersen spås gode muligheder ved den kommende mesterskabsafdeling. Det er nemlig mindre end to uger siden, at han var til start på Ring Djursland i en anden klasse, og han må derfor vurderes at have banen inde på rygraden.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 02/06/12 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship - DM
  •