Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Jesper Bisted tog andenplads i Pinse Rallysprint

Rally Sprint 
30/05/12 

Det var bogstaveligt talt hjemmebane, Jesper Bisted stillede til start på, da han i pinsen deltog i CASA Pinse Rallysprint. Fra hjemmet i Oens til rallysprintbanen i Horsens’ sydlige industrikvarter var der kun ganske få hundrede meter.
 

”Jeg synes, at det var en rigtig fin hastighedsprøve, og det hele fungerede godt, specielt når man tænker på, at det var første gang, at der blev arrangeret løb der,” siger Jesper Bisted.

”Det gode ved prøven var, at den svingede så meget, som den gjorde. Der var mange udfordringer i forhold til, at det var et rallysprint, og det var nok det gode ved det. Der var også nogle lidt lange, langsider, men i det store og hele var det fint.”

Jesper Bisted startede denne gang sammen med Stig Simonsen, hvor de i klassen for 1.600 cm3-biler var oppe mod flere andre stærke kørere. Blandt andet sjællandske Michael Ted McBride, som vandt klassen.


Jesper Bisted tabte fronten undervejs mod andenpladsen

”Jeg havde håbet på at vinde, men han kørte stærkt og sådan gik det bare ikke,” siger Jesper Bisted, der under et af heatene var så uheldig at miste fronten på sin Suzuki Swift Maxi 1600.

”Jeg ramte bare en dækchikane, da jeg kom lidt for hurtigt ind i et sving, og så skar jeg ind over den. Jeg kunne godt mærke, at jeg ramte den, men det var først bagefter, at jeg fandt ud af, at jeg havde tabt hele snuden.”

Trods uheldet blev det til en andenplads – og en check på 5.000 kroner. Men den valgte Jesper Bisted ikke at beholde.

”Formålet med løbet var at samle penge ind til Rygmarvsbrokforeningen, så jeg valgte at donere min præmie til dem, for jeg vidste, at de ville blive glade for dem,” slutter Jesper Bisted.

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: