Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Første dobbeltsejre til Rasmus Wendelboe

207 Spider Cup
DK 

29/05/12 

207 Spider CupKun fire dage efter Rasmus Wendelboe fyldte 18 år, fejrede den unge Roskildenser sin status som kørekortsmyndig, med en dobbeltsejr i det danske Peugeot Spider Cup meterskab ved Åbningsløbet på Jyllandsringen
 

De to førstepladser kom på kontoen efter en weekend, hvor den danske sommer endelig satte sig igennem med sol og tocifret varmegrader. Flere af konkurrenterne i klassen satte sig også igennem, hvilket var tydeligt under lørdagens tidtagning, der var utrolig tæt mellem Rasmus Wendelboe og Henrik Jansen med førstnævnte som marginalt hurtigere, da stopuret løb ud.

Den nervepirrende kappestrid fortsatte i tidtagningen, hvor afstanden mellem de to skulle måles i centimeter på banen. Rasmus Wendelboe satte fra starten en flot tid, men konkurrenterne rykkede hele tiden nærmere, hvorefter Rasmus Wendelboe blot åbnede yderligere for turbomotoren. At det er tæt i Peugeot Spider Cup mesterskabet vidnede Rasmus Wendelboes pole-tid alt om, blot 0,031 sekund var der ned til Henrik Jansen i startposition to.

Det tegnede til at blive et spændende første heat søndag, men Rasmus Wendelboe ville det anderledes. Efter en god start kørte han fra spids og efter 16 omgange kunne Rasmus krydse målstregen til weekendens første sejr hele 8,8 sekunder foran nummer to. Sejren vagte stor glæde i teamet, da det var den første på Jyllandsringen og i øvrigt den første fra pole position.


(Foto: Denner Photo)

Søndagens andet heat skulle vise sig at blive en gentagelse af det første. Fra pole position kørte Rasmus Wendelboe fra sine konkurrenter og kontrollerede flot løbet frem til det ternede målflag uvidende om den intense kamp der udkæmpede sig om de sekundære placeringer.

Takket været den flotte dobbeltsejr fører Rasmus Wendelboe nu den danske mærkeserie med 74 point, 3 point mere end nummer to Elliot Winther. En spinkel føring der skal forsøges at udbygges til næste løbsweekend den 9.-10. juni på Padborg Park.

Thomas Wendelboe


Læs mere om:
  • Rasmus Wendelboe
  • Jyllandsringen
  • 27/05/12 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK - DM
  •