Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh og Mie Petersen blev nummer to i JUAL Rally

DM Rally 
26/05/12 

Mandskabet sikrede de første rallypokaler til DK MOTORSPORT
Ib Kragh og Mie Petersen var bogstaveligt talt på hjemmebane, da JUAL Rally blev kørt i den geografiske trekant mellem Horsens, Vejle og Juelsminde. Holdet fra DK MOTORSPORT leverede da også et topresultat, da de tog andenpladsen i løbet. Men det kunne lige så godt være blevet til en sejr, for holdet manglede mindre end tre sekunder i at slå rivalerne, Christian Jensen og Freddy Pedersen.
 

”Det har været kanonsjovt, og jeg er glad for min andenplads, men selvfølgelig ville jeg gerne have vundet, for det var på hjemmebane, og alle mine naboer stod og heppede på mig. Selv på den sidste prøve, var der bannere med Ib og Mie – kom så. Så er det skægt at køre rally,” siger Ib Kragh.


Ib Kragh og Mie Petersen tog en andenplads i JUAL Rally
(Foto: Dansk Rally Foto)

JUAL Rally var planlagt til at skulle bestå af 12 hastighedsprøver, men her endte en række af dem med at blive aflyst.

”Jeg var meget ked af, at prøve 1 blev slettet, for vi var bare sådan tændt. Det var min prøve, og jeg var klar over, at jeg skulle slå dem. Men på prøve 2 slog vi alligevel Christian Jensen og Brian Madsen, men jeg ville gerne have kørt prøve 1 og have fået et hul,” fortæller Ib Kragh.

Peugeot-køreren noterede sig dog sin sekundmæssigt største sejr på prøve 2, inden han skulle køre løbets fjerde hastighedsprøve, der var identisk med den aflyste første hastighedsprøve.

”Jeg satsede på forkerte dæk, da vi kørte anden gang,” indrømmer rallykøreren fra Juelsminde. ”Jeg troede, at asfalten var mere våd, så mine dæk ikke ville begynde at koge. Det virkede godt på første omgang, men på anden omgang var mine dæk overkørt, og bilen for fra side til side.”

”Alting virkede forkert på den. Der tabte vi fire sekunder til Christian, og jeg ramte også en sten, så vi fik en sivepunktering. Det var der, jeg taber motorløbet. På de andre har vi skiftes til at være hurtigst.”

Til de 15 point, som andenpladsen udløste, kunne Ib Kragh og Mie Petersen også lægge tre ekstra point til fra den såkaldte Super Special Stage, hvor de satte hurtigste tid af alle. De i alt 18 point har betydet, at mandskabet fra DK MOTORSPORT er avanceret til andenpladsen i 4WD-gruppen i Mekonomen Rally Championship, hvor næste afdeling køres i slutningen af juni omkring Sorø.

DK Motorsport


Læs mere om:
  • Juelsminde
  • 19/05/12 - Juelsminde - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: