Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Kanon debut til Marco Sørensen ved Monaco’s Grand Prix

Formula Renault
3.5 Series 

25/05/12 

Den danske formel aspirant Marco L. Sørensen fik en kanon start på Monaco’s Grand Prix weekend. I den fri træning som blev kørt torsdag formiddag var Nordjyden anden hurtigst af alle, kun overgået af den langt mere erfarne Englænder Sam Bird, som også er test kører for Mercedes Formel 1 team.
 

Det var Nordjyden første møde med den legendariske bane i Monaco, og det var derfor ikke forventet at han skulle stå blandt de øverste på listen. så at være toer og bedste rookie (Debutant) så kunne weekenden næsten ikke starte bedre for ham. Marco kører for Lotus teamet og deltager i klassen World Series FR 3.5 klassen, som er sidste step inden Formel 1.

Marco udtaler, at det var spændende at køre på banen. Som racerkører så står Monaco som noget af det største, og så selv køre på banen, så bliver det ikke bedre. Første gang igennem tunnelen med fuld fart glemmer jeg aldrig. Det kommer til at så højt i min hukommelse. Lotus Teamet har virkeligt lavet et flot forarbejde, og nu skal vi bare holde fokus på tidtagningen på lørdag.

Tidtagningen bliver kørt lørdag formiddag, og selve løbet afvikles søndag lige ingen Formel 1 løbet.


Læs mere om:
  • Monte Carlo
  • 27/05/12 - Monte Carlo - Formula Renault 3.5 Series
  •