Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Tekniske nyheder til Legend Cup

Legends Car 
26/05/12 

I forlængelse af Legend Cup løbet på Padborg Park, han man besluttet at stramme den tekniske kontrol i klassen. Dette er blevet bestemt at man vil kigge lidt mere på bilernes konstruktive opbygning og bremse dele.
 

Klassens tekniske kontrol, Mogens Thomsen, har bedt mig udsende følgende:

Selv om jeg desværre var optaget af private gøremål, har jeg hørt meget om det rigtigt spændende åbningsløb på Padborg Park. Jeg har også på flere måder konstateret, at der er mere og mere prestige i at køre med i Legend – det er rigtigt godt.

Mindre godt er det, at der måske/måske ikke er ved at snige sig nogle ”unoder” ind i klassen.


Første afdeling af Legend Cup var en spændende oplevelse
(Foto: Motorsporten.dk)

Derfor må jeg sige, at jeg ved den kommende tekniske kontrol for klassen vil lægge vægt på at undersøge om der er lavet nogen som helst konstruktive ændringer bilerne, herunder specielt på chassis (forstærket bundplade) eller bremser (andre skiver eller bearbejdning af de originale).

Jeg minder også om, at alle reservedele til Legend Car skal købes ved importøren, Padborg Park I/S.

Jeg skal også lige henlede opmærksomheden på, at alle biler ved teknisk kontrol kun kan godkendes hvis der enten er OK mærker på taget eller der er betalt kr. 1.000 + moms for frikøb af klassesponsor.

Vel mødt på Ring Djursland.

Fra klasserepræsentanten, Per Brink, har jeg i øvrigt fået en henvendelse om, at forslag til rettelser til reglementet for 2013 løbende kan meddeles til ham.

Holger Møller-Nielsen


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 03/06/12 - Ring Djursland - Legends Car - DM
  •