Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Outzen melder sig klar til DTC premiere

DTC 
24/05/12 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipI weekenden skydes den nye Danish Thundersport Serie(DTC) igang. Dette er serien som skal danne grundlag for den danske motorsports elite og til weekendens premiere har Michael Outzen nu meldt sig klar. Michael Outzen har indgået et samarbejde med John Nielsen og Team Polar Racing.
 

Michael Outzen skal i første omgang køre den første afdeling på Jyllands-Ringen, men der arbejdes på at danne grundlag for mere.

Michael Outzen var tidligere en stor del af DTC sammen med hans kollegaer, Jan Magnussen, Jason Watt, Casper Elgaard og John Nielsen og nu er han tilbage.


Michael Outzen er klar til første afdeling af Auto-G DTC denne weekend

”Jeg glæder mig helt vildt til at prøve monsteret af. Den lyder simpelthen for vild og når man kigger på hvordan bilen er opbygget er de første tanker i retningen af en sæbekassebil med 500hk. Jeg er lykkelig over at have fået denne mulighed gennem Team Polar Racing og glæder mig til at komme ud og køre kofanger mod kofanger igen”, forklarer den glade fynbo.

Michael Outzen er netop hjemvendt fra et stort 24 timers løb i Tyskland på den legendariske Nürburgring, hvor han endte som bedste dansker med en 27. plads generelt og en 3.. plads i klassen, efter en meget turbulent start.

Michael Outzen stiller op som kører i bilen med nummer 62 for Team Polar Racing i den flotte blå og hvide racer. Du kan opleve dem samt resten af Auto-G DTC feltet på FDM Jyllands-Ringen lørdag og søndag i pinseweekenden.

Daniel Sandal
Michael Outzen Medie


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Jyllandsringen
  • 27/05/12 - Jyllandsringen - DTC - DM
  •