Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

God dansk start i Monaco

Formula Renault
3.5 Series 

24/05/12 

Marco Sørensen nummer 2
De to danskere i det stærke Formel Renault-felt fik en rigtig god start på træningen i de snævre gader. Marco Sørensen kørte sig frem på en stærk andenplads, mens Kevin Magnussen blev nummer 5.
 

Hurtigste kører gennem gaderne i Monaco var briten Sam Bird med tiden 1:25,046. Men ikke langt efter kom Marco Sørensen. Der blev allerede gået godt til den i den første frie træning, og flere kørere endte da også en tur i muren. Det bliver nøglen til en succesfuld weekend - at holde sig fra problemer og stadig køre stærkt. Der står de to danskere virkelig godt, så det er meget lovende.

Tiderne fra den frie træning

1. Sam Bird - 1:25,046
2. Marco Sørensen - 1:25,243
3. Alexander Rossi - 1:25,299
4. Kevin Korjus - 1:25,601
5. Kevin Magnussen - 1:25,626
6. Nico Müller - 1:26,099


Marco Sørensen i fuld fart i Monte Carlo
(Foto: Renault Sport)

"Det er første gang i mit liv at jeg har kørt en racerbil på en bybane," siger Marco Sørensen efter træningen. "Det var meget godt - det er ikke let men jeg fandt hurtigt mine grænser. Jeg skal gøre mere hvis jeg skal gøre det godt i kvalifikationen. Jeg har som sådan ikke noget klart mål, andet end at undgå at lave den mindste fejl."

Nu får kørerne så en længere pause - der køres kvalifikation i to grupper lørdag morgen.

Benji

Læs mere om:
  • 27/05/12 - Monte Carlo - Formula Renault 3.5 Series
  •