Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

OAK LMP2 skifter fra Judd til Nissan motor

Le Mans 
24/05/12 

Le MansOAK Racing’s Onroak Automotive’s Morgan 2012 LMP2, bilen med nummer 35 skifter Judd (BMW) V8’eren ud med en Nissan motor til 24 timers løbet på Le Mans. Ved 6 timers løbet på Spa var Bas Leinders og David Heinemeier Hansson med helt fremme I feltet det meste af løbet, men det hele endte desværre med den ærgerlige 4. plads. Ved den lejlighed kørte de med Judd (BMW) V8’eren, som nu udskiftes.
 

Bas Leinders og danske David Heinemeier Hansson får makkeren Maxime Martin ved den Official Le mans Test Dag som køres den 3. Juni . Det er også her hvor den nye OAK/Nissan kombination skal testes for alvor..


Bilen der har fået nyt 'hjerte'
(Foto: OAK Racing)

Teamets anden LMP2 bil, altså bilen med nummer 24 beholder Judd (BMW) V8’eren. Denne bil køres af Jacques Nicolet, Matthieu Lahaye og Olivier Pla.

Der er ingen tvivl om at Nissan motoren fortsat er den bedste i LMP2 klassen, og dermed har vi måske pludseligt en dansk vinder kandidat i LMP2?

Vejgaard

Læs mere om:
  • David Heinemeier Hansson
  • Le Mans
  • 17/06/12 - Le Mans - Le Mans
  •