Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Er Rebellion Racing i krise?

Le Mans 
25/05/12 

Le MansEfter offentliggørelsen af at Lola Group Holdings er sat under økonomisk administration, har der floreret mange rygter om hvor vidt det i første omgang vil påvirke det kommende 24 timers løb på Le Mans og herefter generelt sportscar LMP klasserne.
 

Rebellion Racing er i den situation at de kører med to LMP1 Lola chassiser og de håber selvfølgeligt at krisen hos Lola driver over så de kan forblive Lola chassis kunde.

Lige nu er Rebellion Racing fokuseret på de sportslige udfordringer som de har foran sig samtidig glæder teamet sig over være det bedste private team ved det seneste FIA World Endurance Championship der blev kørt på Spa Francorchamps.

Rebellion Racing er i fuld gang med at klargøre sig til Le Mans hvor de kommer med to Lola-Toyota B12/60 coupes, og her er målet endnu engang at komme på podiet for de bedste privat teams.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 17/06/12 - Le Mans - Le Mans
  •