Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Marco Sørensen ser frem mod Monacos Grand Prix

Formula Renault
3.5 Series 

22/05/12 

Den danske Formel 1 aspirant Marco L. Sørensen ser frem imod næste løb i Formel Renault 3.5. Løbet bliver et af karrierens hidtidige største højdepunker, da det afholdes i forbindelse med Formel 1 Grand Prix'et på den legendariske bane i Monaco. Der vil derfor være ekstra stor opmærksomhed på kørerne ved dette arrangement, der betragtes som en af verdens største motorsports begivenheder.
 

Banen er en del af Monacos bybillede, og består af smalle gader med minimale overhalingsmuligheder. Der vil være kontant afregning ved den mindste kørefejl, så kørerne skal for alvor holde tungen lige i munden, når de 530 hestekræfter skal tæmmes med næsten 300 kilometer i timen.


(Foto: Marco Racing)

"Det bliver helt vildt at køre i gaderne i Monaco. Banen er helt fantastisk og det er nærmest en drøm der går i opfyldelse, især når arrangementet er en del af Formel 1 weekenden. Vi kører vores løb lige inden Formel 1 løbet om søndagen, så tilskuer pladserne vil være totalt fyldt op. Det bliver fantastisk. Vi fik virkeligt vist vores potentiale på Motorland, hvor jeg førte løbet indtil en teknisk defekt desværre tvang mig i pit. Så i Monaco håber jeg, at vi kan holde os fri af tekniske problemer, fordi nu ved vi at farten er der" udtaler Marco.


(Foto: Marco Racing)

Ved løbsweekenden i Monaco køres der en træning om torsdagen, tidstagning om lørdagen og selve løbet køres søndag, som varm op til Formel 1 løbet. Løbene kan følges via livetiming eller ses på Eurosport.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Monte Carlo
  • 27/05/12 - Monte Carlo - Formula Renault 3.5 Series
  •