Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Så går det endelig løs igen

Yokohama
1600 Challenge 

19/05/12 
Yokohama

Så er vinterpausen langt om længe over og det er tid til at få fundet bilerne frem fra deres hi, for nu går det løs! Nogen har haft deres biler til at stå næsten uberørt siden sidste efterår, mens andre har benyttet pausen til at anskaffe sig en helt ny racer, med alle de opgaver og udfordringer der følger med.
 

I weekenden d. 19.-20. maj går sæsonen endelig i gang for Yokohama 1600 Challenge. Det er på Ring Djursland at kampen kommer til at stå mellem en god blanding af nye og mere erfarne kørere. Gamle kendinge som Ole Knudsen, Dennis Bannergård og Rudi Larsen, der er vendt tilbage efter nogle år i Swift Cup, skal prøve at holde de nye unge kørere som Martin Andersen og Mikkel Johansen stangen. Dette kan dog blive en udfordring, da begge har været med helt fremme i deres respektive klasser, inden de tog springet til asfalt og rigtige racerbiler.

At Yokoham 1600 Challenge er en de største succeser i dansk motorsport vises med al tydelighed igennem det store antal kørere, der har valgt netop denne klasse til at udfolde deres talent, engagement og hang til godt race. Allerede inden sæsonstart er over 40 tilmeldt og det forventes at tæt på 30 stiller til start ved det første løb på Ring Djursland.

Der bliver med garanti race for alle penge op gennem rækkerne og det bliver spændende at følge de nye og gamle igennem denne sæson.

Brian
Køreforeningen Gr. N


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 20/05/12 - Ring Djursland - Yokohama 1600 Challenge - DM
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: