Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Outzen deltager i verdens største racerløb

24 Hours 
16/05/12 

Efter en tilfredsstillende tredje plads på Padborg Park i en Peugeot Spider, drager Michael Outzen i denne weekend til den klassiske bane Nürburg ring for at deltage i, hvad der nok må betegnes som verden største og i hvert fald hårdeste motorløb.
Michael Outzen har ved hjælp fra en stor sponsor gruppe etableret grundlaget for deltagelsen, og det er ikke første gang den glade fynbo skal deltage. Michael Outzen deltog tilbage i 2008 for et dansk BMW team i en mindre BMW 120d men denne gang er køretøjet opgraderet.
 

Michael Outzen skal køre for det tyske team ProSport som har base lige uden for Nürburg ring. Den indsatte bil er en Porsche 911GT4, og den skal deltage i den næste hurtigste klasse.

”Det bliver klart den hurtigste bil jeg har kørt i på Nürburg ring men faktisk tror jeg det bliver en mere afslappet fornemmelse, at køre denne bil i forhold til de biler jeg tidligere har kørt. Mange af de biler eg har kørt på den bane er stort set gade biler med bedre undervogn og sportsbremser, og efter 250km/t føles det lidt som om det er bilen, og ikke køreren der har magten. Det vil jeg mene er anderledes i den nye Porsche 911”.

Michael Outzen gøres selvskab af to andre prominente danskere som også deltager i GT biler. Det drejer sig om Allan Simonsen og Jan Magnussen.

Facts: Nüburgring er 25,3km lang
- Der forventes mellem 250-300.000 tilskuer
- Mere en 35 TV kameraer dækker begivenheden.
- Mere end 200 biler til start
- Vist i mere end 100 lande
- Verdens hårdeste 24 timers motorløb.
- Årets udgange er nr. 40.
- Michael Outzen har startnummer 72.

Du kan følge med, når Michael Outzen første gang skal køre kvalifikation på www.michaeloutzen.com torsdag aften kl 18:10.

Her er et lille link fra første gang Michael Outzen kørte 24 timers på Nürburg ring

Med venlig hilsen/Best regards/Mit freundlichen grüssen.
Daniel Sandal
Michael Outzen Media
www.michaeloutzen.com


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Nürburgring
  • 20/05/12 - Nürburgring - 24 Hours
  •