Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nu er sædet varmt under Massa

Formel 1 
15/05/12 

Det er næppe den store statshemmelighed at Felipe Massa har store problemer som Ferrari kører. I starten af sæsonen var der opbakning til brasilianeren, men efter løbet i Barcelona er det slut med opbakningen. Nu sætter teamet ham under pres til at levere.
 

Ferrari er ellers ikke kendt for at smide deres kørere på porten midt i sæsonen, men alt peger på at brasilianeren ikke overlever sommeren. Men inden han får sparket, har teamet valgt at sætte ham under pres: 'Levér et resultat i Monaco'. Så klart er budskabet - og det kan endda findes i teamets officielle udtalelser.

Dermed er skruet gevaldigt op for varmen i det sæde som Massa indtager. Sammenholdt med præstationerne fra Fernando Alonso er det også dybt skuffende. Spanieren deler føringen i mesterskabet med 61 point mens Massa har kørt sølle 2 point hjem. Det sender også Ferrari langt efter de andre teams i konstruktørernes mesterskab, og det er bydende nødvendigt at begge kørere henter point.

De fleste peger på mexicaneren Sergio Perez som en eventuel arvtager til Massas sæde. Sauber skal i givet fald modtage en pæn portion penge, men da teamet allerede nu benytter sig af Ferraris motorer, burde der være gode chancer for at finde en mindelig aftale. Der gættes også i britiske medier på at Paul di Resta kan være en mulighed.


Det går ikke så godt for Massa - en meget skuffende start på 2012
(Foto: Ferrari Media)

En ting er dog sikkert: Massa skal finde et gear mere i Monaco hvis han skal overbevise teamet om at han også er teamets kører i finaleløbet på Interlagos.

Benji

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  •