Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MotoCross

Se Pigerne give den gas på 2 hjul 2. Pinsedag

MotoCross 
15/05/12 

Som noget helt nyt har Næstved Motorklub besluttet at lade Pige/Dame klassen køre en afdeling af Danmarksmesterskabet denne dag på Nisseringen. Og det bliver vildt spændende da Næstved Motorklubs egen Julie Dalsgaard på KTM, som kun kører sin 2. sæson i den bedste klasse, stiller til start ! Julie ligger efter 1. afd. af DM på en samlet 2. plads, så der er forventninger om at Julie går efter sejren på Nisseringen
 


Julie Dalgaard Motorcross kører.

Mette Andersen fra Næstved Motorklub stiller også op til start på en Yamaha, hun liger pt på en 13. plads i DM. Kom ned og se de 2 'Jernladies' på Nisseringen 2. Pinsedag.

Som altid er der også bilræs på Nisseringen denne dag. Vi kører 4. afdeling af DASU Cuppen i Folkerace. Her deltager den førende Kenneth Brian Sørensen fra Kragelund ved Silkeborg. De sidste 2 gange han har kørt på Nisseringen er han vendt hjem med en sejr.


Glimt af Folkerace på Nisseringen

Nogle af top navnene der kommer er Thomas Schermer, Danni Damgård, Jens Steffensen og fra det lokale område har vi Lars Lindegaard fra Næstved, der er blevet DM vinder flere gange. Løbets Grand Old Man Torben Dråby fra Rødvig på Stevns stiller også op. Der er helt sikkert garanti for noget godt ræs på Nisseringen 2. Pinsedag.
Der er blevet lavet et bedre udsyn så publikum kan følge racet hele vejen rundt på banen fra Publikumsbakken, og så sidder man også tæt på de store pølser der bliver grillet der..

Blandt Motorcrosserne kan vi glæde os til at følge Thomas Kongshøj der var med til at vinde DM Guld for hold tilbage i 2007.. Kongshøj er en hurtig mand som har kørt i den store MX 1 klasse ( Maskiner på 450 ccm ) i flere sæsoner. Kongshøj stiller til start for at vinde.En yngre herre Benjamin Strate på sin Kawazaki stiller til start for Næstved Motorklub. Strate kører DM serien i den lynhurtige MX 2 Klasse ( 250 ccm ), Strate har fået en flot start på DM sæsonen og ligger efter 1 .afd på en samlet 4 Plads. Strate afslører at han har en overraskelse i ærmet til 2 Pinsedag, så det er med at komme ned og se hvad det er ??????

Bjarne Christensen


Læs mere om:
  • Nisseringen
  •