Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Nu vil Frank Nielsen gennemføre i Juelsminde

DM Rally 
15/05/12 

Rallykøreren fra Odder ønsker ikke en gentagelse af sidste års løb
Frank Nielsen og Børge Jensen er nu klar til at genoptage kampen om Danmarksmesterskabet i rally. Det kommer til at ske i weekenden i området mellem Horsens og Juelsminde, hvor der ligesom sidste år skal kæmpes om DM-point. Men ellers håber Odder-mandskabet ikke på nogen gentagelse
 

”Sidste år nåede vi kun at køre 200 meter, inden vi måtte udgå med en teknisk defekt,” siger Frank Nielsen. ”Vi skal have fulde point med hjem denne her gang. Vi vil i hvert fald kæmpe med næb og klør for at få nogle med hjem.”

Holdet i den lille røde og hvide Citroën C2 R2 Max ligger aktuelt på andenpladsen i kampen om DM-guldet blandt de tohjulstrukne biler, men de tror ikke, at det kommende løb bliver en let opgave.


Frank Nielsen og Børge Jensen er klar til start i næste afdeling af Danmarksmesterskabet i rally.

”Kampen bliver hård. Det er der ingen tvivl om,” siger Frank Nielsen. ”Det kommer til at gå stærkt, og vi skal køre stærkt, for der er ikke så meget at rafle om der. Jeg tror, at Anders Rygaard og Simon Vallentin vil køre stærkt.”

”Vi har puslet lidt om bilen og kørt et enkelt rallysprint, så jeg føler mig klar. Bilen er blevet kikket godt og grundigt efter, så vi forhåbentlig ikke får en gentagelse af sidste års resultat.”

I alt skal Odder-mandskabet dyste på seks forskellige hastighedsprøver, der hver især skal køres to gange. Heriblandt en hastighedsprøve inde i selve Juelsminde.

”Jeg har kikket på prøverne. Der er et par gengangere fra sidste år, men der er også nogle nye. Jeg har endnu ikke kørt dem igennem, men det ser ud til at være nogle gode prøver, så det glæder jeg mig til,” siger Frank Nielsen.

”Enkelte af gengangerne skal køres i modsat retning i forhold til sidste år, men det betyder ikke noget, at de har vendt prøverne om. Jeg nåede jo ikke at køre nogen af dem sidste år…”

FN RALLY


Læs mere om:
  • Børge Jensen
  • Frank Nielsen
  • Juelsminde
  • 19/05/12 - Juelsminde - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: