Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Drama efter løbet

Formel 1 
13/05/12 

Wiliams og Schumacher i centrum
Efter løbet i Spanien har der været en del drama i pitten. Mest dramatisk er en brænd hos Williams, hvor i alt ni personer meldes tilskadekommet i en eller anden udstrækning.
 

Det var halvanden time efter løbet af noget brændstof eksploderede og en ild bredte sig fra Williams pit, og sendte mekanikere og andet teampersonel på flugt. Fire fra Williams, fire fra naboen Caterham og en fra den anden nabo Force India er blevet indlagt med forbrændinger og for at have inhaleret røg.

Williams køreren Bruno Senna, der i løbet havde et sammenstød med Michael Schumacher, har også været lidt i fokus. De herrer Senna og Schumacher var nemlig ganske uenige om hvorfor de ramte hinanden - eller rettere: Hvem der ramte hvem. Senna mente at Schumacher, der var på friske dæk, var for optimistisk og fejlbedømte hvornår han, Senna, på gamle dæk, skulle bremse for enden af langsiden. Schumacher på sin side, mente at Senna skiftede retning hele tiden.

Enden på det hele blev dog at Schumacher blev idømt et tab på fem startplaceringer i næste løb, Monacos Grand Prix. Så dommen var, at sammenstødet var Schumachers fejl.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  • 13/05/12 - Circuit de Catalunya - Formel 1
  •