Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Madsen er manden, de alle vil slå

DM Rally 
11/05/12 

Brian Madsen klar til at forsvare sin DM-føring i rally
Nøjagtigt som i 2011 fik danmarksmesteren Brian Madsen fra Slagelse en fantastisk start på sæsonen i år: I sin Peugeot 207 Super 2000 vandt Brian Madsen sammen med codriver Anja Posorski første afdeling af danmarksmesterskabet i rally i marts i det tyske Wikinger Rallye
 

Derfor stiller han nu op i anden afdeling af danmarksmesterskabet, JUAL Rally i Juelsminde i weekenden 18.-19. maj, som den, alle vil forsøge at slå.

"Jeg er lige hjemkommet fra træningslejr på Fuerteventura, hvor jeg har været i fysisk træning hele ugen, så jeg føler mig godt rustet, siger Brian Madsen.


Der bliver noget at se på for tilskuerne i JUAL Rally, når de regerende rallymestre Brian Madsen og Anja Posorski stiller til start i deres Peugeot 207 Super 2000.
(Foto: Michael Eisenberg)

Både Brian Madsen og hans to hårdeste konkurrenter, Christian Jensen og Ib Kragh, kører i tre identiske Peugeot 207 Super 2000 rallybiler.

"Konkurrencen er hård blandt toppen, og jeg er sikker på, at Ib, Christian og jeg vil ligge inden for få sekunder. Alle vil gerne have en sejr. Anja og jeg havde et godt løb i Tyskland, og vi vil fortsætte, hvor vi slap," tilføjer den regerende mester.

"Prøverne omkring Juelsminde er hurtige og spændende, og der skal ikke være tvivl om, at Ib Kragh må bære favoritværdigheden på hjemmebane, men vi går efter sejren," siger Brian Madsen.


Brian Madsen og Anja Posorski er fulde af selvtillid efter sejren i årets første rally. Men de ved, at det kræver fuld attack på de østjyske landeveje, hvis de vil forsvare føringen.
(Foto: Michael Eisenberg)

"Der bliver fuld attack fra konkurrenterne, så vi vil sætte et højt tempo fra starten. Vi er parat," tilføjer codriver Anja Posorski.

JUAL Rally har start og mål i Juelsminde. To gange om lørdagen køres en hastighedsprøve midt inde i Juelsminde by.

Stillingen i rally: 4WD - Danmarksmesterskab

1. Brian Madsen/Anja Posorski Peugeot 207 Super 2000 22 point
2. Christian Jensen/Freddy Pedersen Peugeot 207 Super 2000 18
3. Max Christensen/Ole R. Frederiksen Subaru Impreza WRX STI 12
4. Tim Svanholt/Carina Møller Mitsubishi Lancer Evo IX 10
4. Ib Kragh/Mie Petersen Peugeot 207 Super 2000 10


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Anja Posorski
  • Brian Madsen
  • Juelsminde
  • 19/05/12 - Juelsminde - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: