Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

VM-vinder med i sæsonpremiere i Auto G-DTC

DTC 
10/05/12 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipKristian Poulsen er med på gridden, når Auto-G Danish Thundersport starter
Kristian Poulsen, Padborg, er en gammel kending i DTC-kredse. Med sin BMW 320i E90 scorede han sin første sejr på Sturup Raceway i efteråret 2008, og siden da har han fortsat sin succes på de internationale racerbaner
 

Klassesejr i LMP2-klassen i 24-timers løbet på Le Mans i 2009.

Sejr i privatkørernes VM-serie i Word Touring Car Championship 2011.

Nu vender han tilbage til de danske racerbaner. Når Auto-G Danish Thundersport Sport Championship bliver skudt i gang på FDM Jyllandsringen den 26.-27. maj, sidder han bag rattet af en af bilerne.


Kristian Poulsen er med på startstregen, når årets Auto-G Danish Thundersport Championship starter.

”I samarbejde med Pema Lastbilsudlejning skal jeg køre det første DTC-løb for Elgaard Motorsport,” siger Kristian Poulsen, som dermed genoptager samarbejdet med Casper Elgaard, Århus, som var en af hans partnere, da Le Mans-sejren blev sikret i 2009.

Mens teamchefen er velkendt, så er bilen det ikke. Han har endnu ikke prøvet den bil, han skal køre i Auto-G Danish Thundersport Championship.

”Det er fire hjul og et rat, så det er vel det samme,” ler Kristian Poulsen. ”Den er nok ikke nem at køre, men jeg tager det som det kommer.”


Kristian Poulsen skal køre for Elgaard Motorsport i Auto-G Danish Thundersport Championship.

Vinderen af sidste års privatmesterskab i VM-serien er dog ikke ubekendt med de mange hestekræfter i Auto-G Danish Thundersport Championship. Han kører således i en Aston Martin i den tyske ADAC GT Master-serie og skal senere i år deltage i 24-timers løbet på Le Mans.

DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Kristian Poulsen
  • Jyllandsringen
  • 27/05/12 - Jyllandsringen - DTC - DM
  •